A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXXV)

duminică, octombrie 31, 2021 13:19
Posted in category Mass-media

Petarde
23 decembrie 2019

Cică folosirea petardelor este interzisă prin lege! (hăăăăăăăăăă, hăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Au bagat frica-n profesori, asa ca isi fac de cap. Concurs de aruncat petarde in curtea scolii

La Liceul Aurel Vlaicu, elevii isi fac de cap in fata profesorilor.

Mai multi lugojeni care locuiesc in zona se plang de faptul ca de cateva zile in curtea liceului elevii folosesc petarde. Din pacate, spun oamenii, niciun profesor nu pare sa fie deranjat de zgomotele asurzitoare, astfel ca elevii isi fac de cap, in ciuda faptului ca detinerea si folosirea materialelor pirotehnice este interzisa prin lege. Culmea este ca folosirea petardelor a fost facuta de mai multe ori chiar in timpul orelor si profesorii isi puteau da seama foarte usor cine perturba linistea. Faptul ca nimeni nu a luat nicio masura impotriva elevilor este demonstrat prin aceea ca petardele bubuie in continuare in curtea liceului. In urma cu mai bine de doua luni, un profesor de la Liceul Aurel Vlaicu a ajuns la spital dupa ce a fost batut in curtea liceului de catre un elev. (Sursa textului: lugojinfo.ro)

Bendeac, într-o postare în care demolează tot ceea ce are legătură cu biserica, subliniind, totuşi, că în opinia sa „Dumnezeu e iubire”, nu o forţă care pedepseşte.

„Promit solemn și ferm că NU voi mai intra, începând din azi, în nicio biserică ortodoxă. Mi-e greață de TOT ce înseamnă religie. E un rău mai mare decât orice secta satanică. Există o teamă stupidă de a vorbi deschis despre asta. Cum să vorbești religia de rău?! Te bate Dumnezeu! Da’ cine e Dumnezeu? Moroșanu?! Ba chiar se și spune că e cumplit „blestemul preotilor”. Uite părerea mea. Dumnezeu nu face rău. Niciodată! Nimănui! Dumnezeu e Iubire. Așa că, decât să pup eu mâna unor borfași mercantili turnători, n-ar vrea să mă pupe ei? Ghici unde? Treziți-vă!!!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

20 decembrie 2019

La 4 decembrie 1957, având gradul de general-locotenent de armată (fiind șeful Direcției Superioare Politice a Armatei și adjunct al Ministrului Forțelor Armate), Ceaușescu a condus unitățile militare care au înăbușit răscoala țăranilor din Vadu Roșca (jud. Vrancea) care se împotriveau colectivizării forțate. Flancat de două tancuri, Ceaușescu ordonă personal deschiderea focului de pe mitralierele aflate în camioanele care însoțeau tancurile. 9 țărani sunt uciși de gloanțe (Aurel Dimofte, Ionuț Cristea, Ion Arcan, Dumitru Crăciun, Toader Crăciun, Stroie Crăciun, Dumitru Marin, Marin Mihai, Dana Radu) și alți 48 sunt răniți.

Nicolae Ceausescu

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu