A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXCIII)

duminică, noiembrie 7, 2021 7:31
Posted in category Mass-media

PSD, Liviu Dragnea28 decembrie 2019

Narcis Daju: „Două întâmplări, cu doi zei care are valoare și nu se-mpiedică de sub-oameni mai inferiori

Zeul Daniel Chițoiu, liderul de facto al ALDE, a omorât ieri doi sub-oameni, într-un accident rutier.

Sub-oamenii au fost deja declarati vinovati, de autoritati, pentru că au indraznit sa circule pe acelasi drum cu Chitoiu, in aceeasi zi, la aceeasi oră.

Ca sa nu existe dubii, lui Chitoiu i s-au rupt doua coaste, la cateva ore dupa accident, l-a luat salvarea si a ajuns la spital.
Bietul zeu!

Imediat dupa accident, Chitoiu fusese fotografiat in picioare, bine-merci.

Încă nu i se rupseseră cele două coaste.

O tânără mai inferioară din Crasna – Gorj l-a forțat să o violeze pe zeul mai superior Mihai Dafinescu, fiul presedintei Judecatoriei Novaci, Elena Dafinescu.

Niste autoritati care nu erau la curent cu faptul că violatorul are sânge albastru, l-au băgat la zdup, dar colegii doamnei judecator l-au eliberat imediat, si l-au vârât, la caterincă, sub control judiciar, în ideea că sigur mai e programate pentru viol și alte tinere provocatoare.

Oricum, pe lângă faptul că e fiu de zeiță, Mihai Dafinescu are si alte circumstante atenuante. Uitati-va pe profilul lui de facebook si-o sa va convingeti.
E uimitor de prost.

In concluzie: dacă vreti să rămâneți aicișea, în Olimp, în țara zeilor, nu mai iesiti pe străzi în acelasi timp cu ei, si nu-i mai fortati să vă violeze, că e proști, și se ia.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu