A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCLXXXIX)

miercuri, noiembrie 3, 2021 13:43
Posted in category Justitie

Justitia, PSD26 decembrie 2019

PSD = ciuma roşie = mafia i-a umilit şi batjocorit pe magistraţii corecţi din justiţie, vreme de 30 de ani, iar turma numită “boborul” român a acceptat, iar astăzi, în 2019, toată vina pentru eşecul justiţiei este pus pe seama magistraţilor.

Terminaţi cu tâmpeniile! Vinovaţi sunt politicienii mafioţi şi corupţi care au dat legi pentru infractori, care au numit şefi de instanţe pe criterii politice, care au numit în organismele de conducere ale Justiţiei româneşti magistraţi pătaţi, criminali, corupţi etc.

Politicienii hoţi şi mafioţi (de la primari la parlamentari) nu merită pensii speciale, judecătorii şi procurorii oneşti, care şi-au făcut treaba, merită pensii speciale. Uscăturile din Justiţie trebuie eliminate fără pensii speciale şi trimise la puşcărie.

Atacul împotriva magistraţilor pe motivul “pensiilor speciale” nu face decât jocul mafioţilor din politică!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu