A şaptea dimensiune pe Facebook (CCCXLI)

duminică, septembrie 5, 2021 11:41
Posted in category Mass-media

Victor Ciutacu14 august 2019

W.Ciutacu a fost „penetrat”din toate partile!

Un fapt de o foarte grava semnificatiune s-a intamplat zilele trecute! Renumitul ziarist generalist W.Ciutacu, realizatorul cunoscutei emisiuni, pline de bale in direct, Vorbe Grele si posesorul blogului cu acelasi nume, in care ne anunta:

„Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?”, a fost supus unui atac informatic fara precedent in istoria „hacheritului”.

Surprins pe o strada laturalnica, iesind dintr-o carciuma alaturata de sediul Antena 3, un pic „afumat”, W.C. a fost inconjurat de un grup multiplu de „hacheri”, urcat cu forta intr-o dubita si dus la o destinatie necunoscuta in afara Bucurestiului.

Profitand de starea avansata de ebrietate a W.C.-ului, „hacherii” l-au deflorat din toate partile, spargandu-i virginitatea in toate conturile posibile:gmail, yahoo şi facebook!

Dupa ce au batjocorit aceasta borna kilometrica a integritatii in presa romaneasca, huliganii l-au aruncat ca pe un gunoi. Dimineata, cand s-a trezit, W.C. zacea cu hainele sfasiate, zgariat si invinetit, pe islazul comunei Voluntari.

Cu burta strivita intr-o balega, pantalonii rupti, cu dureri ingrozitoare de rect si buze, iar din urechea stanga scurgandu-i-se pe obraz picaturi de sperma. Greu mai putea fi recunoscut marele gazetar si caracter!

Un taran milostiv, l-a adus la sosea cu caruta, de unde a disparut in zare cu un camion la ocazie. Ca sa fie lovitura si mai grea, „hacherii” ne-au trimis fotografii din timpul orgiei, cu amenintarea de spargere a blogului daca nu le publicam! Deoarece am mai patit-o, nu riscam si le publicam. Dar ne delimitam categoric de asemenea practici!

O singura precizare: din fotografii nu iti dai seama ca W. Ciutacu ar fi arongat si genial, ba din contra…

P.S. Demersul nostru nu a ramas fara ecou. Iata cititorul nostru fidel Ghita din Urlati ne atentioneaza asupra faptului ca W.C. si-a gresit motto-ul blogului. Corect ar trebui sa fie:”Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o PUNA alţii.” Ghita multumim pentru contributie!

Sursa textului:https://antimitocan.blogspot.com/2010/11/wciutacu-fost-penetratdin-toate-partile.html

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu