A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXIV)

vineri, iulie 2, 2021 13:21
Posted in category PeNaLii

Norica Nicolai29 aprilie 2019

Mircea Marian (jurnalist): „Pentru ăștia din ALDE și PSD care latră la Augustin Lazăr, aș vrea să reamintesc o istorie despre doamna procuror Norica Clinci, azi Norica Nicolai, locul I pe listele ALDE la PE.

În anul 1987, doamna procuror a băgat la pușcărie un om nevinovat care, ghinion, avea același nume și prenume ca făptuitorul real, dar alte date de stare civilă. Abia după ce nevinovatul a fost condamnat și încarcerat, poliția a descoperit că băgaseră la zdup persoana greșită.

Ce a făcut Norica Nicolai ca să dreagă această nenorocire? Pur și simplu a schimbat datele din mandatul de arestare, iar făptuitorul real a intrat la pușcărie fără să mai beneficieze de vreun proces!!!”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu