A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXII)

vineri, aprilie 23, 2021 7:21
Posted in category Dictatura comunistă

Citat George Bernard Shaw despre democratie3 ianuarie 2019

Pentru esecul fostilor comunisti, dupa 1989, vinovata este democratia

Rusofilii și nostalgicii dictaturii comuniste, care n-au curajul să emigreze în Republica Bananieră Rusia sau Coreea de Nord, pentru a se bucura de binefacerile dictaturii putiniste sau comuniste, acuză de 25 de ani democrația ca sistem pentru tot ce este rău în România. În zadar le explici că Ilici “KGB” Iliescu a pus temelia unei societăți cu un pronuntat caracter mafiot, iar această societate cu greu se poate numi o democrație funcțională. Dar chiar si presupunând, prin reducere la absurd, că în România funcționeaza o democrație de tip occidental, este lesne de observat absența acestui sistem politic dintre cauzele degradării societății românești. Acest fapt, mai mult decât evident, nu pare să conteze prea mult pentru imbecilii care mai cred și azi în virtuțile bolșevismului criminal, cel care ne-a adus unde suntem și azi. Iată și câteva constatări aplicate la personajele zilei.

 • Mafiotii din PSD fură tot în România, pe fondul apatiei unei populații îndobitocite de televiziuni fondate de comuniști, iar vinovată este, evident, democrația.
 • Polițiștii, judecătorii, procurorii, avocatii formează, după 1989, o adevărat clan de corupți, spre fericirea infractorilor, vinovată este, mai mult decât evident, democrația.
 • În învățământ, până la Daniel Funeriu, se fraudează la greu examenele de final de ciclu, Bacalaureat și Capacitate, formându-se armatele de corupți care vor devasta România, dar vinovată este democrația.
 • Sunt votați, în schimbul unei găleți din plastic, tot felul de mafioți, inculpați penali, plagiatori, foști turnători la Securitate, foști activiști ai Partidului Comunist Român, însă vinovată este democrația.
 • Foștii nomeclaturiști comuniști pun de un jaf generalizat, în care tara este făcută praf, dar averile lor cresc exponențial, vinovată este democrația.
 • Criminalul Ion Iliescu izolează România prin mineriade și politici criminale, vinovată este democrația.
 • Țiganii și evreii ajung în poziții cheie, de unde vor suprima tradițiile și cultura românească, vinovată este democrația.
 • Toți foștii președinți ai României au fost membri ai Partidului Comunist Român, unul chiar nomeclaturist important (Ion Iliescu), adică niciunul dintre ei n-a fost un anticomunist autentic, vinovată este democrația.
 • Presa este aservită mafiei neocomuniste, manipulând și dezinformând opinia publică, vinovată este democrația.
 • Un popor de ciobani și țigani acceptă senin toate furturile și toate jafurile mafiei politice, vinovată este democrația.
 • România este țiganizată zilnic, de televiziunile mogulilor, vinovată este democrația. Etc.

Și dacă tot este vinovată democratia de toate, de ce să nu o înlocuim. De exemplu, cu o dictatură militară care să-i pună la zid pe mafioți, adică pe neocomuniști. În opinia mea, dacă în 1989 erau puși la zid, alături de familia Ceaușescu, măcar 1% din nomenclaturiștii importanți ai Partidului Comunist Român (asta însemna atunci circa 30.000 de bolșevici), astăzi am fi avut o țară măcar la nivelul Poloniei. Așa am rămas cu 11 ani de mandat Ilici “KGB” Iliescu, iar rezultatele se văd.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “A şaptea dimensiune pe Facebook (CCXXII)”

 1. Alex. Meseșan says:

  aprilie 24th, 2021 at 7:50

  Salut! Facebook mi-a interzis accesul pe platforma lor și așa am descoperit mewe.com care este mult mai sigur și garantează libertatea de exprimare. La fel te rog, să postezi și pe tweeter, cu siguranță mai sunt și alții în cazul meu. Mulțumesc că exiști!

Adauga un comentariu