A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXX)

joi, decembrie 23, 2021 19:05
Posted in category Mass-media

Mostenitorul Samsung incatusat
6 martie 2020

Şi nu ies în stradă zombificaţi plătiţi de mafioţii din politică să-l susţină! De aceea Coreea de Sud are Samsung şi noi avem pensii speciale plătite din împrumuturi externe! De aceea Coreea de Sud este o ţară dezvoltată economic, iar Românica este o ţară de căcat!

Ca să fie bine în România trebuie închise televiziunile mafioţilor. Ca să fie închise televiziunile mafioţilor trebuie să funcţioneze CNA. Ca să funcţioneze CNA trebuie ca PNL + USR să deţină o majoritate parlamentară zdrobitoare, care să elimine influenţa nocivă a ciumei roşii. Ca PNL + USR să deţină o majoritate parlamentară zdrobitoare, pentru a schimba componenţa CNA, trebuie ieşit la vot. Sau pus de o nouă revoluţie care să-i elimine pe mafioţii din politică din viaţa publică a României.

Seful Samsung, cu o avere de 6 mld de dolari, a fost inchis intr-o celula de 6 metri patrati, cu o saltea pe jos si fara duș

Reuters a descris celula in care a fost inchis mosternitorul Samsung, Jay Y. Lee, arestat vineri intr-un caz de coruptie fara precedent.

O celula de 6 metri patrati, cu o saltea intinsa pe jos, fara dus si cu o toaleta in colt. Asa arata celula in care a fost inchis mosternitorul Samsung, Jay Y. Lee, cu o avere estimata la 6,2 miliarde de dolari.

Vicepresedintele companiei si totodata mostenitorul grupului a fost arestat, banuit de dare de mita si trafic de influenta. Decizia a fost luata in cel mai mare scandal de coruptie care a zguduit Coreea de Sud si a dus deja la destituirea sefei statului.

Puternicul om de afaceri, in varsta de 48 de ani, este acuzat de procurori ca i-ar fi dat acesteia, prin interpusi, mita in valoare de peste 35 de milioane de euro.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu