A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXIX)

joi, decembrie 23, 2021 7:28
Posted in category Mass-media

Teodosie Snagoveanu alias Spagoveanu
5 martie 2020

Teodosie Şpagoveanu a distrus câteva zeci de hectare de vie, încasând ilegal fonduri de la UE în valoare de 1.392.964,77 lei, bani care sunt de peste 10 ori mai mulţi decât şpaga de 120.000 lei primită de Sorina Pintea.

Şi cum ne distrug străinii ţara (hăăă, hăăă, hăăăă), după mintea creaţă a unora, spălaţi pe creier de Mafia TV (România TV şi Antena 3), folosindu-se de un jeg precum acest Şpagoveanu!

Întrebare: Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, cunoştea că viile nu sunt lucrate?

Marghiol: Da, ştia că nu sunt lucrate, el este cel care mi-a zis că noi doar trebuie să luam fonduri, nu trebuie să le şi muncim. Ei trebuia să facă lucrări trimestriale, 4-5 arături, 4-5 stropeli, dar aşa ceva nu s-a făcut niciodată acolo, au luat subvenţii fără să facă aceste lucrări. Nu au cumpărat nici un fel de îngrăşăminte. Avea un singur tractor care nu mergea, nu avea cum să are via. Din 2010 nu mai e nimic acolo. Oricum, după ce am lucrat eu câteva luni, un procent foarte mic din vie, nu a mai lucrat nimeni niciodată terenul până în prezent şi nici până să fiu angajat eu.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu