A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXVIII)

miercuri, decembrie 22, 2021 19:21
Posted in category Mass-media

Traian Basescu5 martie 2020

Jegul ăsta de Băsescu a ajuns la o “performanţă” uluitoare: să fie mai cu sârg de partea corupţilor decât unii PSD-işti. Cum dracu’ are PMP-ul ăsta peste 5%? Probabil din cauza principiului vaselor comunicante: scade PSD-ul, creşte PMP-ul, doar îşi împart aceiaşi votanţi.

„Traian Băsescu a declarat că nu crede că Sorina Pintea ar fi luat șpagă. În prezent, fostul ministru al Sănătății se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită în formă continuată.

„Mi-e greu să o văd pe doamna Pintea ca pe un om care ia șpagă. Ba înțeleg că și-ar fi manifestat nemulțumirea că era prea mică spaga. Nu o văd în această ipostază, sincer, chiar dacă e pesedistă. Cu denuntatorii ăștia m-am convins cât de mult rău pot să facă pentru a scăpa ei. Să nu vă aduc aminte dosarele de la Prahova, vedeţi achitările din dosarul lui Horia Georgescu. Aș fi prundent în ceea ce o privește pe doamna Pintea. Dacă ar fi fost vorba despre alt pesedist nu aș fi avut dubii.

Dacă este vorba de înregistrări, trebuie multă atenţie. Pot fi corecte, pot fi incorecte. Avem în istoria recenta tot felul de dosare făcute pe înregistrari trunchiate”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu