A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXVII)

miercuri, decembrie 22, 2021 18:40

Ciolacu
5 martie 2020

Acest specimen, Ciolacu, e cea mai bună dovadă a faptului că Antenele lui Dan Felix Voiculescu Puşcărie şi-au făcut bine treaba: România este ţiganizată complet!

Şi un text ceva mai recent.

Declaraţia lui Ciolacu – “L-am împuşcat pe Ceauşescu pentru că a plătit datoria externă” (şi aici ar fi câteva nuanţe: a fost împuşcat prin semnătura lui Ion Iliescu, fondatorul PSD) – este dovada cea mai clară că PSD este urmaşul Partidului Comunist Român, grupare teroristă finanţată de Moscova, care a contribuit decisiv la sfârtecarea României mari de către URSS, prin furtul Basarabiei, nordului Bucovinei şi ţinutului Herţa.

Jegul de Ciolacu, ce apară un dictator criminal, ar trebui judecat şi condamnat! Pe mine cei de la Facebook m-au blocat în urmă cu 2 ani pentru o singură frază laudativă la adresa mareşalului Ion Antonescu. Parcă este interzis prin lege cultul criminalului Nicolae Ceauşescu în România! Sau legea nu-i valabilă pentru ciumaţii roşii de felul lui Ciolacu?! Ţiganul dacă nu mai poate fura, începe să regrete un regim al hoţiei totale, un regim al corupţiei totale, regimul cizmarului anafabet, Nicolae Ceauşescu, şi al savantei de renume mondial, Elena Ceauşescu.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu