A şaptea dimensiune pe Facebook (CIX)

sâmbătă, decembrie 26, 2020 17:16

Laura Codruta Kovesi22 iunie 2018

Noi suntem DNA, iar Ei sunt mafiotii Dragnea, Ghita, Udrea si restul

“Țara este norodul, nu tagma jefuitorilor”, spunea bine Tudor Vladimirescu, atunci când se referea la fanarioții care furau pe rupte, în timp ce norodul făcea foamea. Azi putem spune oarecum la fel: tagma jefuitorilor de bani publici nu reprezintă țara, ci niște paraziți ce trebuie îndepărtați de pe corpul bolnav al societății de azi. Manipulați de televiziuni, mulți români nu înteleg un lucru elementar: procurorii, DNA-ul în general, ne apără pe noi toți, apără binele public, împotriva mafioților care vor să ne aducă la sapă de lemn. Acel procuror care înfundă un politician corupt merită statuie pe aleea libertății și prosperității, doarece el face operația necesară vindecării de sărăcie a societății românești. O țară coruptă este o țară săracă, băi populime, așa încât nu stați deoparte la “meciul” DNA – mafioții României, ci săriți în apărarea procurorilor, deoarece ei sunt ultima speranță a noastră în lupta contra mafiei ce a pus stăpânire pe România.

Laura Codruța Kovesi: “Noi suntem DNA și nu ne lăsăm intimidați de corupți”

Îmi place Laura Codruța Kovesi. Am văzut-o recent la televizor și cred că este cu multe trepte peste toate jegurile care apar pe sticlă în Românica. Mai cred că în această țară de ciobani și țigani unele femei dau dovadă de mult mai multă bărbăție și curaj decât așa-zișii bărbați de stat. Monica Macovei, pe care am votat-o în primul tur al prezidențialelor, sau Laura Codruța Kovesi sunt mult mai demne de respectul nostru decât toate curvele de politicieni, care și-au vândut integritatea și moralitatea. Adevăratele curve ale României nu sunt fetele de pe centură (acestea sunt cinstite în felul lor, primesc bani după cât “muncesc”) ci jegurile de politicieni care nu numai că primesc bani mulți fără să muncească, dar mai și fură de sting, iar apoi se plâng de faptul că au control judiciar sau arest la domiciliu, ceea ce este frectie la un picior de lemn, pentru corupți existând un singur “tratament” util, aplicabil în China: glonțul.

21 iunie 2018

Banditul Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu