A şaptea dimensiune pe Facebook (CVIII)

vineri, decembrie 25, 2020 18:11
Posted in category PeNaLii

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu21 iunie 2018

Tariceanu, corigentul ajuns numarul 2 in Republica PeSeDista Romania

La liceu, Tăriceanu avea majoritatea notelor de 4 și 5

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu are coeficient de inteligență incert. Necunoscând dacă acesta i-a fost vreodată măsurat nu putem să analizăm decât informațiile publice apărute până acum, respectiv foaia matricolă din liceu. Notele de 4 și 5 erau cele mai des întâlnite.

Nici măcar la Purtare n-a avut media 10. Media 7,33 la purtare înseamnă așa: a avut pe două trimestre media 7 și pe unul media 8. Nu merita să ajungă prim-ministru și numărul 2 în Republica Infracțională România?!

De exemplu în clasa a XI-a, în afară de Limba Franceză unde a obținut media 8,66, de Educație Fizică și Purtare, ambele cu 7,33 şeful Senatului abia reuşea să treacă anul.

Tăriceanu, medii de 4 la Matematică și Biologie, pe trimestrul I, în clasa a XI-a, în anul școlar 1968 – 1969

În catalogul clasei a XI-a G la actualul Colegiu Sfîntul Sava, anul scolar 1968-1969 Calin Popescu Tariceanu, pe trimestrul I are media 5 la Romana, media 5 la Economie politica, media 5 la Fizica, media 6 la Chimie, media 4 la Biologie si tot atât la Matematica.

Corigent la Fizică anual, corigent la Limba Romana pe trimestrul al II-lea, iar media generală la terminarea clasei a XI-a a fost de 6,18

În trimestrul II, la Limba romana: profesoara Soroiu îi incheie media 4. Nici profesorul Gall n-are ce face cu elevul său – media 4 și la Fizica. Ionașcu, de Istorie, e mai ,darnic” și Calin ia media 5. Media clasei a XIa e 6.18 și corigent la fizică pe vară cu 4.67, media anuală. Cele mai multe dintre mediile anuale ale celui ce-avea să devină premierul Românie și șeful Senatului sunt cuprinse între 5 și 6 – 5.00 la Matematică, 5.00 la Biologie, 5.33 la Română, 5.33 la Economie politică și 6 la Chimie. După ce își dă corigența în vară, Tăriceanu promovează în clasa a XI-a G.

Apogeul îl atinge „intelectualul” Tăriceanu în anul al doilea de facultate când rămâne repetent.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu