A şaptea dimensiune pe Facebook (CLVIII)

vineri, februarie 5, 2021 9:11
Posted in category Mass-media

Religie21 august 2018

Mircea Marian: „La 1209, înainte de asaltul final al oștirii papale asupra cetății Beziers aflate în mâinile catarilor, un cavaler l-a întrebat pe starețul Arnaud Amalric, trimisul papei: În oraș sunt și catolici, ce facem cu ei?
Iar trimisul papei ar fi răspuns: „Ucide-i pe toți. Dumnezeu va ști care sunt ai săi” (Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius).
Și au ucis vreo 20.000 de oameni.”

Si urmasii astora ne dau sfaturi cum sa traim si, mai ales, cum sa finantam cea mai prospera afacere din toate timpurile: biserica (religia).

Nimeni nu-i atat de ticalos sa ia oamenilor credinta din suflet. Din pacate, biserica foloseste acest pretext, al credintei, pentru a asigura huzurul si traiul imbelsugat al clerului, pe spinarea celor care inca mai cred ca un popa curvar, betiv, turnator la Securitate, lacom etc. ii da lui pasaportul de intrare in Rai.

25 august 2018

Malin Bot: „Când indivizi cu creierul in Evul Mediu ajung șefi la Jandarmerie.”

Icoane Jandarmerie

23 august 2018

Soldat, caine

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu