A şaptea dimensiune pe Facebook (CLVII)

joi, februarie 4, 2021 17:48
Posted in category PeNaLii

Norica Nicolai18 august 2018

Guvernarea Tariceanu: cum incalca Norica Nicolai legea

O altă poamă liberală, pasibilă de a purta dungi vărgate dacă în România nu ar exista o justiţie de rahat, este Norica Nicolai. În afara unei prezenţe extrem de puţin agreabilă pe la televiziunile mogulilor Vîntu şi Voiculescu, cea care-şi dorea să ajungă ministrul Justiţiei era printre cei care încălcau legile României. În afara faptului că a trimis un om nevinovat după gratii înainte de 1989, stimabila, în calitate de parlamentar, trebuia să-şi completeze, în 2008, declaraţia de avere, conform legii votate şi de liberalii care nu mai pot de grija ţării. Iată însă ce povesteşte “Academia Caţavencu” despre completarea declaraţiei de avere de către politicianul liberal de rahat Norica Nicolai.

Soţul acesteia, Cornel Fulger Nicolai, avea cinci firme pe care iubitoarea de adevăr “a uitat” să le treacă în declaraţia de avere.

Citeste articolul integral aici.

19 august 2018

Acest criminal nu trebuie sa scape. Si borfasul Liviu Dragnea este un criminal: din cauza hotiilor lui si ale camarilei din jurul sau au murit oameni in spitale nedotate, pe drumuri neintretinute etc. Iar pentru crimele jandarmilor din 10 august 2018, cand impotriva romanilor au fost folosite arme chimice, plus loviri, ruperi de maini (ziaristul Malin Bot), lovirea salbatica a unor jurnalisti si turisti etc. mafiotul Dragnea ar merita inchisoare pe viata!

Liviu Dragnea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu