A şaptea dimensiune pe Facebook (CLIV)

miercuri, februarie 3, 2021 17:39

Votanti PSD16 august 2018

Votantul PSD-ist își trimite copiii de pe la 4 ani cu bicicleta pe drumul public, durându-l în fund de legea care spune că până la 14 ani nu poți circula cu bicicleta pe drumul public. Această lege fie că n-o cunoaște, fie că o știe, dar o ignoră, spre totala satisfacție a polițiștilor locali, ce au și ei puternice dureri în cot legat de această încălcare a legii.

Votantul PSD-ist ucide cu bestialitate animalele sau le abandonează pe câmp, fiind călcate de mașini sau murind pe unde se nimerește. Bestia PSD-istă încă mai consideră normal să ucizi un câine sau faci educație prin violență în propria familie.

Votantul PSD-ist, privitor seară de seară la posturile de cacat Antena 3 și Romania TV, va apara infractorii, lipsa de creier făcând din votantul PSD-ist un exemplar perfect manipulabil, nefiind nevoie, în cazul său, de nici un microcip implantat pe undeva prin corpul acestuia, prostia și ignoranța personajului fiind mai mult decât suficiente.

Votantul PSD-ist îi va urî pe toți cei care, în opinia lui, nu recunosc meritele comunismului, pe cei care, într-un fel sau altul, se diferențiază de turma nostalgicilor bolsevici.

Votantul PSD-ist din cancelarie este acel personaj incult și deloc informat, care trăiește în trecutul său idealizat, pentru care un Andrei Pleșu sau Gabriel Liiceanu nu înseamnă mai nimic, pentru care Ceaușescu a fost Dumnezeu, chiar dacă incultura și nepăsarea sunt completate cu un bigotism religios păgubos.

Votantul PSD-ist bugetar, de prin birourile primăriilor sau cencelariile școlilor, este acel specimen care consideră că lui statul trebuie să-i dea, nu contează de unde, că asa l-a învățat Partidul Comunist: statul, dacă nu te trimite în gulag, îți programează și asigura 8 ore de muncă, 8 ore de recreere și 8 ore de somn. Statul trebuie să-ți asigure totul, tu fiind doar sclavul unui tătuc ce gândește pentru tine.

Citeste articolul integral aici.

14 august 2018

Jandarmerita

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu