A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXIV)

sâmbătă, februarie 13, 2021 7:54
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea5 septembrie 2018

Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze

Prezența mafioților Liviu Dracnea și CAP Tăriceanu în cele mai înalte poziții ale statului român pune în pericol prezența României în grupul țărilor civilizate și prospere, respectiv UE și NATO. Acolo unde am intrat cu mari eforturi și sacrificii, umilindu-ne uneori, adevăruri uitate se pare de mafioții din PSD și de boschetarii care susțin mafia PSD-istă.

Știți ce înseamnă ieșirea noastră din UE și NATO, la care se poate ajunge cu acești doi mafioți în fruntea țării? Reîntoarcerea la barbarie, la teroare, la umilințe, suferințe și nedreptăți inimaginabile. Dacă astăzi, de rău de bine, ne mai putem striga durerea în stradă, o eventuală apropiere de Rusia medievală a dictatorului Vladimir Putin ar însemna sfârșitul oricărui protest și dictatura totală a mafiei.

Crede cineva că-n Rusia sunt contestate legile făcute pentru îmbogățirea mafiotilor lui Putin? Evident că nu. Crede cineva că pe rețelele de socializare din Rusia, poți vorbi liber, poți crea grupuri, poți declanșa mișcări de stradă? Evident că poți, numai că a doua zi te vei trezi la pușcărie sau cu un glonț în cap.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu