A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXI)

duminică, februarie 7, 2021 7:28
Posted in category Justitie

Justitie calcata de PSD31 august 2018

Democraţie autentică = Dictatura legii, a legii care-i pedepseste pe corupti, nu a legilor gandite in favoarea coruptilor

În Italia anilor ’90, s-a produs acţiunea “Cu mâinile curate”. Rezultatul a fost scoaterea la suprafaţă a numeroase personalităţi corupte şi implicit au apărut condamnări pentru foşti prim-miniştri, miniştri sau parlamentari. Nimeni din Italia acelei perioade nu s-a plâns de actiunile justitiei.

Câte emisiuni au făcut slugile securiştilor de la Antena 3 pentru martirii anticomunişti executaţi de Securitate sau pentru eroii Revoluţiei române din decembrie ’89? Nici una. Ei mint poporul cu televizorul. Dar odată se va termina şi circul. N-au învăţat nimic ziariştii angajaţi de securistul Voiculescu din păţania tatălui spiritual al patronului, Nicolae Ceausescu: un popor poate fi minţit odată, de două ori, de o mie de ori, dar nu la infinit.

Ticalosii si criminalii ciumei rosii nu invata nimic din intamplarile istoriei. Toti tiranii au platit. Mai devreme sau mai tarziu. Hitler, de exemplu, promitea, ca si puscariasul Dragnea, la un moment dat ceva de genul: „Daca voi ajunge conducatorul Germaniei, nu veti recunoaste aceasta tara dupa niste ani”. Intr-adevar, in 1945, dupa 12 ani cu Hitler la conducere, Germania era de nerecunoscut: era toata in ruine, dupa bombardamentele aliatilor.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu