A şaptea dimensiune pe Facebook (CLIX)

vineri, februarie 5, 2021 18:03
Posted in category Mass-media

Tudorel Toader29 august 2018

Bubosu’ trebuie acuzat, si ulterior condamnat, pentru inalta tradare de tara si favorizarea infractorilor din politica, in cel mai criminal mod cu putinta.

Ca o paranteza, Slugarel cand vorbeste parca-l strange cineva de testicule; dupa 15 secunde de ascultat vocea de cacat a acestui moldovean prost (o fi pleonasm?) am schimbat pe un canal erotic: aici macar fetele nu se dau virgine, precum o curva ca slugarel Toader. Cat il plateste mafiotul Dragnea sa i-o traga normal, oral si anal? Vreo cateva mii de euro, adunati din tot felul de slujbe la stat; adica la „stat”, nu la munca. Te intrebi daca acest „strans de coai…” se uita vreodata in oglinda si se intreaba ce gust are sperma lui Dragnea?

Unde vor sa aduca justitia borfasii din PSD + ALDE = MAFIA vedem intr-un scurt material din 2007, atunci cand Tariceanu, acest rahat comunist, care se mai declara si liberal, facea pactul, ca si astazi, cu ciuma rosie, pe sub masa, pentru anihilarea totala a justitiei.

Ce păţeşte un comisar de poliţie care ia şpagă? În ţările civilizate, ani grei de puşcărie, în lumea a treia, nimic

Undeva în Est, la 17 ani de la terorism fără terorişti.

Citeste articolul integral aici.

26 august 2018

Mitingistii puscariasului Dragnea

28 august 2018

Ion Tiriac

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu