A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXX)

sâmbătă, februarie 20, 2021 9:35

Puscariasul Liviu Dragnea1 octombrie 2018

Puşcăriaşul Liviu Dragnea, un Dumnezeu fals pentru mocirla societăţii

“Cunoştinţele tovarăşului Kim Jong-un în toate domeniile sunt nelimitate”, glăsuia un material propagandistic nord-coreean. Din ce vedem în Românica, la Mafia TV (Antena 3 şi România TV), se pare că şi cunoştinţele puşcăriaşului Liviu Dragnea sunt nelimitate. În toate domeniile. Nimic nu-i scapă, nimic nu-l surpinde, nimic nu-l impresionează şi nimic nu-l dezarmează. Ştie tot, controlează tot.

Când oamenii au ieşit în stradă cu milioanele, în februarie 2017, borfaşul Liviu Dragnea ştia sigur că e mâna lui Soros, că acesta a întocmit liste, cu milioane de poziţii, şi l-a căutat pe fiecare protestatar în parte pentru a-i înmâna plicul cu bani. Tot Soros a avut grijă să-i stimuleze înainte, dându-le câte un telefon pentru a-i îndemna să iasă în stradă. Contra-cost, evident.

Când justiţia a încercat, timidă, să mai aresteze câte un mafiot din PSD, puşcăriaşul Liviu Dragnea ştia sigur că e vorba de un stat paralel, care nu-i lasă pe ei să fure, care-şi bagă nasul în treburile politicienilor corupţi, prin unealta malefică cu acronimul DNA.

Când cei din Diaspora, exasperaţi de jaful ciumei roşii, au veniţ în ţară să-şi arate nemulţumirea, criminalul Liviu Dragnea ştia sigur că-i mâna lui Iohannis, acesta dând ordine precise fiecărui român din Diaspora pentru pregătirea unei “lovituri de stat”, menite să elimine cel mai performant guvern din istoria României, format doar din genii politice, morale şi intelectuale, guvern care se bucură de aprecierea unanimă a cancelariilor lumii, şefii de stat şi de guvern din alte ţări făcând coadă pentru a fi primiţi de guvernul marionetă fătat de Liviu Dragnea.

Acuzat de presa internă şi internaţională că a furat, ba mai mult, având câteva procese pe rol, chiar condamnat într-un alt dosar, în primă instanţă, puşcăriaşul Dragnea nu are nici cea mai mică urmă de îndoială că este indispensabil României, că fără el această ţară se prăbuşeşte şi, mai mult, fiecare lepră asistată social, votant de ciume roşii, va trebui să înveţe o meserie şi să muncească, ceea ce, nu-i aşa, reprezintă o tragedie fără margini peste statul social gândit şi imaginat de hoţii din PSD.

Deşi preţurile au crescut în ultimii doi ani, deşi ratele la bănci sunt tot mai mari, puşcăriaşul Dragnea ştie exact că românii o duc mult, mult mai bine decât înainte, iar acest bine se datorează prezenţei sale divine, în fruntea acestei ţări. Tocmai de aceea i se pare strigător la cer să fie întrebat de unde are averea imensă dobândită în câţiva ani, doar n-a furat nimic de la nimeni, n-a dat în cap, n-a băgat mâna în buzunarul nimănui să-i fure pertofelul, “Ce am furat eu, domnule Mălin Bot?”.

O singură piedică pare să-i stea în cale puşcăriaşului Liviu Dragnea: o parte a populaţiei României care, ingrată din cale afară, nu recunosc latura divină a olteanului, ci o văd numai pe cea malefică. Şi mai este ceva care nu poate fi controlat de ciuma roşie: crunta realitate. În această realitate, lucrurile se văd taman invers, iar oglinda realităţii arată chipul hidos al unei mafii care guvernează pentru hoţi, o mafie ce trebuie stârpită şi strivită.

Vedeti si aici.

11 septembrie 2018

Ion Vianu: „Societatea occidentală nu este neapărat mai bună sub aspect moral, dar este mai funcţională. Trenurile, spitalele, chiar şcolile îşi îndeplinesc rostul. Noi suntem în plin delir al ‘formelor fără fond’. Am combinat cinismul comunist cu vechea bază fanariotă, bine cimentată.”

Vedeti si aici.

Citat Ion Vianu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu