A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXVI)

sâmbătă, februarie 13, 2021 14:18
Posted in category Mass-media

Gelu Visan7 septembrie 2018

La televiziunea mafiotului Sebastian Ghita, Romania TV, un violator ataca DNA-ul

Gelu Visan, un personaj insalubru si libidinos, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru viol

Exista un personaj destul de unsuros, invitat prin platourile unde bat campii vuvuzele propagandei anti justitie si care s-a facut remarcat prin faptul ca se screme sa convinga audienta ca este pastratorul unor secrete teribile, care au in sine combustia necesara de dinamita, adica secrete despre „binomul DNA-SRI”. Evident, aceasta n-a aruncat in aer opinia publica, insa acest Codrin Stefanescu paros, pe numele sau Gelu Visan, ascunde cateva elemente din biografia sa, care il plaseaza fara nicio indoiala in randul detinutilor de drept comun.

Semidoctul cu pretentii a fost condmanat la trei ani de inchisoare pentru viol, fiind acuzat, in 1993, de catre eleva Daniela B., din clasa a X-a H, ca a batut-o cu coada de la matura si ca a supus-o in nenumarate randuri la perversiuni sexuale, sub amenintarea cu bataia si exmatricularea. Parintii minorei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu fata, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, la domiciliul lui Visan.

Drept dovada, la punctul 2 de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, si-a informat colegii despre plangerea fetei si despre alte depozitii privind chefurile monstruoase pe care pedagogul le facea pana in zori si la care participau si minore. Incidentul este confirmat, dupa ani, si de actualul director de la „Aurel Vlaicu”, Gheorghe Popa. Iar in procesul-verbal al respectivei sedinte toti cei sapte profesori prezenti l-au considerat vinovat pe Visan.

Pentru asemenea fapte reprobabile, animalul costumat pe nedrept in cadru didactic, a fost arestat si incarcerat, iar judecatorii au considerat ca trebuie sa mediteze in solitudine, trei ani la puscarie, despre destinul pedagogului si influenta sa asupra generatiilor de copii.

Vedeti mai multe aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu