A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXVIII)

joi, februarie 18, 2021 10:01
Posted in category Justitie

Adina Florea9 septembrie 2018

Sa speram ca Iohannis o va respinge, desi te poti astepta la orice, din moment ce a acceptat-o pe imbecila mileniului, Viorica Dancila, si a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi.

Adina Florea, propunerea Bubosului (de fapt a ciumei rosii) la sefia DNA, este vizata intr-un dosar intocmit de DNA. Cu alte cuvinte, lupul paznic la oi.

Ia fiti atenti ce dosare o preocupa pe aceasta pitipoanca, fiica de borfas PSD-ist: „Adina Florea a cerut redeschiderea dosarului în care fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost cercetat după ce a defilat îmbrăcat într-o uniformă cu însemne naziste la o prezentare de modă din Mamaia, în iulie 2009. Dosarul a fost închis pentru că ţinuta nu avea legături cu nazismul, însă Florea a infirmat soluţia. ” (Sursa: mediafax.ro) Deci, cu alte cuvinte, problema Romaniei, in viziunea acestei toape, nu este jaful de miliarde de euro practicat de mafiotii din politica, ci „tinuta nazista” a drogatului Mazare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu