A şaptea dimensiune pe Facebook (CIII)

marți, decembrie 22, 2020 19:36

Pensionari19 iunie 2018

Pensionari idioti, nu mai nenorociti aceasta tara!

Pensionarii, segmentul cel mai cretin al electoratului românesc

Au îmbătrânit urât. Au îmbătrânit votând un criminal, Ilici Iliescu, și un partid de mafioți, PSD. Au îmbătrânit educându-și copiii și nepoții în spiritul ciumei roșii și al dragostei pentru cel mai criminal regim pe care l-a cunoscut omenirea: dictatura comunistă. Au îmbătrânit în rele, unii așa cum au trăit. Și au trăit urât: foștii milițieni cu puține clase, dar cu creierul spălat de comuniști, obișnuiți doar să ia șpăgi și să se “descurce”; foștii turnători la Securitate, care și-au vândut apropiații, precum Iuda pe Hristos; foștii ofițeri de securitate, care au furat de-au rupt după 1989, azi au pensii imense, iar unii dintre ei, deloc puțini, sunt oameni de afaceri, huzurind în capitalismul pe care l-au condamnat în comunism; foștii politruci bolșevici, de la președinți de CAP-uri și secretari de partid pe comună, oraș, scară, palier etc., care au dat doar din gură, nu au muncit cu adevărat niciodată, iar azi votează mafia PSD-istă, să moară de necaz “fraierii” care au crezut în 1989 că scapă de comuniști și urmașii acestora.

Cum se recuprează România din mâna mafiei PSD-iste, sprijinită de pensionarii vânzători de neam și țară

Prin luptă. La propriu. România va fi populată doar de pupincuriștii mafioților PSD-iști, la un moment dat. Dacă nu ieșim la luptă, România va fi a mafiei PSD-iste pe veci. Asa cum a fost a unui cizmar cu 7 clase, precedat de o evreică, Ana Pauker, parașutată de trupele sovietice în România. Mai putem lupta, la propriu, cu șanse de reușită. Dacă România va fi dată afară din UE și NATO (aici ne va aduce mafia PSD-istă), șansele de a învinge într-o țară la cheremul total al mafioților sunt zero (astăzi mafia PSD-istă mai mimează, cât de cât, respectarea valorilor europene). Dacă vrem o țară altfel pentru copiii noștri , trebuie să ne pregătim pentru sacrificii, inclusiv sacrificiul suprem, pentru eliminarea mafiei PSD-iste. Aceasta nu se elimină pe Facebook, prin glumițe și caricaturi.

Eliminarea mafiei PSD-iste trebuie începută cu eliminarea Latrina 3, Ghiță TV și LaBe 1

Orice regim criminal rezistă din cauza controlului exercitat asupra mijloacelor de informare în masă. Eliminați propaganda criminală și ticăloasă a posturilor mafioțilot Voiculescu și Ghiță pentru a avea cât mai puțini spălați pe creier și, implicit, cât mai puțini susținători ai mafiei PSD-iste. Suntem obligați să stăm în stradă deoarece ani de zile posturile de căcat Romania TV și Antena 3 au sădit ura față de valorile democrației în mintea unor gunoaie, care nu pun mâna pe o carte, fiind niște dobitoci, dar iau de bune toate gogoșile debitate seară de seară la televizuinile mafioților.

Pensionari, acești needucați, aceste minți puține și bolnave, acești distrugători de tineri, de idealuri, de vise, de speranțe

Pensionari idioți, visul nostru din 1989 a fost ucis de lepre ca voi. Atunci când, pe 20 mai 1990, ați pus ștampila pe numele criminalului Ilici Iliescu, acest (semi)țigan educat la Moscova și racolat de KGB, ne-ați ucis viitorul, jeguri ordinare. Apoi, de câte ori ați votat PSD-ul, sau cum se mai numea această gașcă de mafioți, ați ucis în noi speranța, ați obligat cei mai buni medici să plece din România, ați obligat elitele românești să-și caute rostul în țări civilizate, unde corupții sunt în pușcării, nu la conducerea țării, sprijiniți și votați de imbecili ca voi. Desigur, pramatii ordinare, fiind incapibili să gândiți, sunteți dirijați de niște foști activiști bolșevici ceva mai șmecheri, care s-au prins repede că, în locul degetelor băgate în tocul ușii, cum făceau în comunism, este de preferat minciuna băgată în capetele voastre seci, pentru a scoate profit maxim. Băi pensionari nenorociți, fără nimic sfânt, cum puteți crede că, iertând corupții și lăsându-i să fure, veți lăsa moștenire copiilor și nepoților voștri o tară dezvoltată economic, în care ei să muncească și să fie bine plătiți, pentru a nu fi nevoiți să plece în altă parte? Chiar nu ați realizat de 27 ani că mafioții doar fură, nu construiesc nimic și mai vor să scape și de pușcărie, cu ajutorul unor gunoaie ca voi? Chiar sunteți atât de proști încât nu vă dați seama că o țară are un viitor bun numai dacă este eliminată corupția? Prin mintea voastră puțină nu adie umbra palidă a dreptății? Cum să fie dreaptă societatea PSD-istă votată de idioți ca voi, din moment ce mafia PSD-istă are averi de milioane de euro, în timp ce România are cea mai proastă infrastructură.

Faptul că ați crescut niște copii nu vă scuză nici într-un fel ticăloșia

De regulă, pensionarii păgâni, atunci când le povestești astfel de lucruri, te iau cu texte de genul “Cum poți vorbi așa?”, “Nu ai părinți?” sau “Noi am construit ceva, voi ce faceți?”. Ca să încep cu finalul, noi trebuie să luptăm cu mafioții PSD-iști, din cauza voastră, jeguri ordinare. Apoi, faptul că ați crescut niște copii nu vă dă dreptul să votați mafioți și să-i condamnați pe copiii ce i-ați crescut la emigrare. Părinții mei sunt decedați, dar nu au votat mafia PSD-istă (de regulă, nu mergeau la vot). Bunicii mei au urât comunismul, suportând din plin grozăvia celui mai criminal regim imaginat de evreul Karl Marx și pus în practică de criminalii în serie Lenin și Stalin. Așa încât, m-am obișnuit să fiu împroșcat cu noroi de anumiți pensionari care nu comentează ce au făcut ei după 1989, ci încep să te înjure “creștinește”, precum niște pupători de moaște autentice, cum sunt unii dintre ei. Și profit de ocazie, pentru a vă ruga ceva, jeguri pensionabile: nu-mi înjurați părinții, ambii decedați, deoarece au produs un copil care n-a furat nimic de la voi, precum mafiotul Dragnea, ci își câștigă pâinea cea de toate zilele în mod onest și cinstit. Măcar pentru atâta lucru încercați să vă abțineți de la atitutudini “pesediste”.

Pensionari, nu pot încheia fără celebra, pentru mine, zicere: Mi-e milă de voi, mi-e scârbă de voi! Milă deoarece nu aveți creier normal, ci Antena 3 și Romania TV gândește în locul vostru, scârbă deoarece suport consecințele prostiei voastre de la vot, adică trăiesc într-o țară guvernată de mafia PSD-istă, cea mai săracă, mai puțin educată, mai puțin civilizată, cea mai coruptă, cea mai țiganizată din UE. Dacă aș crede în Rai și Iad, m-aș simți împăcat cu ideea că veți ajunge în Iad, pensionari ticăloși, măcar pentru faptul că i-ați permis unui pușcăriaș ca Dragnea să ajungă cel mai important om politic din România. Rușine, pensionari! Din păcate nu aveți nici rușine, nici bun simț, nici credință, nici valori, ci sunteți doar o turmă care stă în 4 labe și așteaptă să fie luată cu autocarul de mafioții PSD-iști și dusă la Cotroceni, în schimbul a 100 de lei. Asta ce înseamnă: că sunteți curve mai ieftine decât fetele de pe centură. Iar curvele nu merită respect, nu-i așa? Curvele doar prestează! Să prestați bine, pensionari idioți, în folosul mafiei PSD-iste și spre distrugerea totală a României.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu