A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCIII)

duminică, martie 21, 2021 7:37
Posted in category Mass-media

PSD - cat au furat astia!!!11 noiembrie 2018

Pușcăriașii, clasa favorizată a României (si asta inainte de Slugarel Toader, cel care i-a facut un sex oral de calitate borfasului Liviu Dragnea)

Clasa de mijloc e deja în Paradis

Dacă vă întrebați unde a dispărut clasa medie din România și cum a afectat-o criza, vă putem răspunde rapid la această nedumerire metafizică: clasa medie românească n-a dispărut, ci o duce fain-frumos în paradisul din sistemul penitenciar al patriei. Acolo oamenii au alocați 2.400 de lei lunar pentru hrană și cazare, fără a mai pune la socoteală că pot să-și rotunjească veniturile ieșind la muncă și câștigând 50 de lei/zi. Așa că ar fi cazul să nu mai urle Opoziția aiurea, căci, iată, Guvernul României a creat o clasă de mijloc în expansiune, bine plătită, căreia i-a asigurat și sejurul în locuințe încălzite și păzite 24/24, 7/7. Dacă nu vă convin condițiile sau aveți probleme cu statutul social, atunci mergeți la școală, învățați pe rupte și deveniți profesori, polițiști sau medici, cu venituri sub 800 de lei lunar și lăsați clasa mijlocie celor care chiar au știut ce vor de la viață. (Academia Cațavencu)

MJ: Costul lunar al unui deținut – 2.397 de lei

Citeste materialul integral aici.

12 noiembrie 2018

Evident, Mafia TV (Antena 3 + RTV) nu da asa ceva. La rahatii de la cele doua cocine trebuie aplicata metoda ucraineana, de la Revolutia lor din 2014: cativa barbati adevarati au intrat in biroul televiziunii publice ucrainiene si le-au aratat „deontologie profesionala” celor doi limbrici rusofoni, care minteau seara de seara oamenii, cum fac un Gadea sau Ciutacu. Deh, ucrainienii au, totusi, testicule, pe cand romanasii inca mai admira cacarezele Mioritei, in timp ce borfasul Dragnea le-o trage pe la spate.

Dragnea versus Iohannis

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu