A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCII)

sâmbătă, martie 20, 2021 17:42

Ajutor social versus educatie10 noiembrie 2018

Asa arata „statul social” creat de borfasii din PSD. Cei care nu ies in strada trebuie sa stie ca nu vor mai avea pensii in viitorul apropiat, deoarece asistatul social refuza sa munceasca legal si, implicit, sa plateasca taxe si impozite de unde se iau bani pentru fondul de pensii.

FMI, Banca Mondiala – sau de unde naiba imprumuta borfasul Dragnea bani – trebuie sa opreasca finantarea unui regim criminal, regimul PSD-ALDE. Din imprumuturi plateste puscariasul Dragnea milioanele de trantori, fie asistati sociali, fie bugetari, fie pensiile speciale, adica masa de vot si manevra a ciumei rosii.

Sa cerem organismelor internationale stoparea acordarii imprumuturilor catre regimul criminalului Liviu Dragnea! Doar asa, cand nu vor mai avea bani, imbecilii care au votat si sustin ciuma rosie vor intelege natura criminala a acestui regim care a distrus Romania si o tine intr-o crunta inapoiere economica.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu