A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXIX)

marți, ianuarie 5, 2021 8:29
Posted in category Mass-media

USL9 iulie 2018

Doamne, cati pupincuristi idioti poate avea acest neamt las numit Iohannis. Argumentele lor ar fi:

(1) Iohannis era suspendat si venea Tariceanu si trecea legile justitiei. Fals, USLamisti de cacat. Oricum, CCR, sluga PSD, va respinge contestatia lui Iohannis si legile justitiei vor trece. E o chestiune de timp. Asa cum la Ordonanta 13 ciuma rosie n-a renuntat niciodata si prevederile ei au trecut prin Parlament.

(2) Daca este atacat Iohannis, simbolul luptei impotriva ciumei rosii (haaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaa), candidatul PSD ar castiga lejer alegerile prezidentiale din 2019. Fals, pupincuristi ai lui Iohannis. Jegul Iohannis a castigat in 2014 deoarece romanii nu l-au vrut pe Ponta. Si o pisica daca ar fi candidat impotriva pisicutului Viorel Ponta, ar fi castigat. In primul tur Iohannis a avut sub 30% si, fara mobilizarea impotriva ciumei rosii si a lui Ponta din turul al II-lea, Iohannis era acelasi bun USLamist, lins in cur la Antena 3.

Cum l-au atacat in ultimele saptamani la Mafia TV, cum „viteazul” Iohannis a facut caca pe el si a semnat revocarea Codrutei Kovesi.

Ia sa ghicim unde merge Iohannis in urmatoarele minim 2 luni. In concediu, evident. Unde a fost 80% din timpul in care a fost, cica, Presedintele Romaniei.

Si mai am o nedumerire: daca acest las nenorocit are si purtatoare de cuvant, de ce nu am vazut-o pana acum decat o data sau de doua ori? Si, ca sa vedeti ce las este acest neamt tiganizat, nici macar n-a avut curajul sa apara in public sa anunte el revocarea! Basescu, jigodia ce a atacat-o continuu pe Kovesi in ultimii doi ani (si care este multumit, probabil, gandindu-se la frumusetea de sex oral practicat de Udrea, in biroul de la Cotroceni), a avut curajul sa anunte taierea salariilor! Concluzia: Basescu are coaie, Iohannis n-are!

9 iulie 2018

Multumim pentru tot ce ai facut pentru Romania, Laura Codruta Kovesi! Vei ramane un simbol al luptei impotriva borfasilor, inclusiv al celor care au furat bani de la copiii sarmani. Este momentul unei revolutii!

Laura Codruta Kovesi

9 iulie 2018

Malin Bot

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu