A şaptea dimensiune pe Facebook (CXXX)

marți, ianuarie 5, 2021 13:35
Posted in category PeNaLii

Iohannis9 iulie 2018

Bai nene, pupincuristii lui Iohannis au o idee fixa: cica daca nu-ti place Iohannis, musai esti de partea lui Tariceanu sau Dragnea, pe care, neavand alternative, ii vei vota la viitoarele alegeri. Bai nenorocitilor, voi sunteti nebuni? Cum adica, in toata tara asta romaneasca, nu se gasesc oameni mai buni decat Iohannis?

In Romania, infractorii sunt decorati de Iohannis

Grăbit să plece în alte vacanțe interminabile, Klaus Iohannis, cică Președintele României (atunci când îl lasa Dan Mihalache), decorează pe cine se nimerește pe o listă sau alta

Septembrie 2015: guvernul penal Viorel Ponta la butoane (“pregătind” prin incompetență și nepăsare masacrul de la clubul “Colectiv”). Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluționarilor, din subordinea Guvernului, probabil, trimite o listă la Cotroceni cu propunerea ca 505 revoluționari să primească titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant”. Și, normal, Iohannis a semnat rapid decretul cu pricina pentru a nu pierde niciun minut din viitorul concediu, de după o vacanță prelungită. Doar nu era să citească toate cele 505 nume! Are încredere în Mihalache, fostul PSD-ist minune.

Cine credeți că este fost mare revoluționar în Românica? Alexandru Arșinel (recent înscris în partidul inculpatului penal Gabriel Oprea), Dorel Vișan (fost la un moment dat prin PRM-ul securistic), Gelu Voican Voiculescu sau Răzvan Theodorescu, cel care a făcut pe el de frica „legionarilor” în 13 iunie 1990.

Florentin Scaletchi, infractorul decorat de Iohannis

La poziţie 402 apare numele lui Florentin Scaletchi, fostul preşedinte al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului, care, în anul 2007, a fost condamnat la şase ani de închisoare pentru fapte de corupţie. Procurorii DNA l-au acuzat atunci că a cerut 20.000 de euro pentru a intervi în soluţionarea unui dosar penal care se afla pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În septembrie 2010, Scaletchi a fost trimis în judecată de procurori pentru că a refuzat, în 2008, să i se recolteze probe biologice la Institutul Naționale de Medicină Legală, după ce a fost prins cu o alcoolemie de 0,84 la mie.

România lucrului bine făcut a devenit, în realitate, România infractorilor decorați cu cele mai înalte însemne ale statului român. Mulțumim, Iohannis! Ne-ai lămurit definitiv cât de țigan poate fi un german care locuiește în România și se trage de șireturi cu PSD-iștii și Antena 3. În rest, rămâne cum s-a stabilit: ai 0,005 mm în fața lui Ponta, dar, pe partea morală, ești un mare eșec. Un eșec al sperantei românilor că un neamț va aduce spiritul muncii german în România. Din păcate, ai adus doar spiritul țigănesc al concediului prelungit, pe banii „fraierilor” care muncesc în această tară.

9 iulie 2018

Viorica Dancila

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu