A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXI)

luni, ianuarie 30, 2023 7:32
Posted in category Basarabia

Basarabia amenintata de Rusia criminalului Putin
23 ianuarie 2023

Despre Rusia. Niște date.
– 35 de milioane de ruși locuiesc în locuințe fără toaletă interioară. Aproape de doua ori mai mult decât populația României.
– 47 de milioane de ruși nu au apă caldă.
– 29 de milioane de ruși nu au apă curentă.
– 22 de milioane nu își pot încălzi locuințele.

În afara de Moscova și Sankt Petersburg întreaga ţară înseamnă lumea 3-a. Condiții de trai ca în Africa. Africa dar cu multă vodkă proastă şi oameni morți din cauza băuturii înainte de vreme. Și mult ortodoxism să țină de foame şi cald.

Regimul de la Moscova amenință din nou Chișinăul cu „repetarea scenariului ucrainean”, de data aceasta prin vocea vicepreședintelui Comitetului pentru Afaceri Internaționale din Consiliul Federației, Andrei Klimov, scrie deschide.md. De asemenea, el s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din Republica Moldova „o provincie a României, cea mai înapoiată țară din NATO”. (hotnews.ro)

Octavian Bocicariu: „Ea este Olesya Krivtsova, 19 ani, din RuSSia.

Se află în spatele barelor pentru că a îndrăznit să critice razboiul lui Putin pe Instagram.

Prietenii ei de pe Instagram au raportat-o autorităţilor şi acum va suferi o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani pentru terorism.

RuSSia este un stat terorist!

Olesya Krivtsova

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu