A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXX)

duminică, ianuarie 29, 2023 8:20
Posted in category Iliescu KGB

Mineriada 1991
16 ianuarie 2023

La mineriada din 1991, SPP-ul KGB-istului Iliescu a folosit substante toxice de lupta interzise prin Conventia de la Geneva

Atenţie: KGB-istul Ion Iliescu nu se poate numi revoluţionar, înţelegând prin “revoluţionar” acea persoană care a ieşit în stradă înainte de fuga dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu şi sinistrei sale soţii, “savanta de renume mondial”, Elena Ceauşescu.

Ion Iliescu nu a ajuns la televiziune de pe baricadele Revoluţiei, unde au fost şi au murit sau au fost răniţi alţi eroi ai neamului românesc, ci a fost chemat de acasă, de la căldurică, de un grup de tovarăşi comunişti şi securişti care au realizat rapid că pot fi judecaţi şi condamnaţi pentru crimele înfăptuite în dictatura comunistă.

Cu alte cuvinte, criminalul KGB-ist Ion Iliescu este un emanat al evenimentelor din 1989, nu un revoluţionar, nu un disident anticomunist. Acest jeg a fost doar un profitor, un comunist criminal care nu a dorit eliminarea dictaturii comuniste şi transformarea României într-o ţară europeană şi democratică. De altfel, prin tot ceea ce a făcut după decembrie 1989, a transformat România într-o ţară bananieră, iar statul român, prin contribuţia sa nemijlocită, a devenit un stat captiv în mâinele Mafiei (din politică, în principal, dar nu numai).

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu