A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXIV)

sâmbătă, decembrie 3, 2022 7:50
Posted in category Mass-media

Universitatea Spiru Haret
27 iunie 2022

Unde au ajuns să aibă diplome de absolvenţi de facultate toţi analfabeţii? La Universitatea „Spiru Haret”.

Cine a înfiinţat Universitatea „Spiru Haret”? Tovarăşul Aurelian Bondrea, protejatul Elenei Ceauşescu.

Când şi cum a fost aprobată această bătaie de joc la adresa noţiunii de „învăţământ superior”? În 2002, prin Hotărâre de Guvern (HG), de către guvernul puşcăriaşului PSD-ist Adrian Năstase, cu binecuvântarea KGB-istului de la Cotroceni, tovarăşul Ion Iliescu, preşedintele de atunci al României.

Ei bine, legat de această troacă numită Universitatea „Spiru Haret”, unde poţi obţine o diplomă universitară copiind de pe anumite site-uri tot soiul de lucrări, adică plagiat în toată regula, iată două ştiri din 2004, adică din România (semi)dictaturii PSD = ciuma roşie, o lume în care pupincuristul Elenei Ceauşescu, Aurelian Bondrea, s-a simţit ca peştele în apă.

Continuarea aici.

20 iunie 2022

Unii ziarişti spun că religia fiecăruia e o afacere privată şi nu trebuie adusă în discuţie. Păi, dacă-i privată, de ce o plătim toţi, din munca noastră, doar construcţia de biserici şi salariile popilor sunt plătite din bugetul de stat?! Fiecare comunitate religioasă să se autofinanţeze şi atunci, dacă statul nu finanţează dezmăţul religios, avem într-adevăr religia o problemă personală a fiecărui român.

Catedrala jefuirii neamului

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu