A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXVI)

sâmbătă, decembrie 17, 2022 18:48
Posted in category Mass-media

Socialismul, citat Maragaret Thatcher
13 august 2022

Legile economice nu ţin cont de politică. Atunci când ceri măriri (pensii, salarii bugetari, alocaţii), cineva va plăti mai multe impozite, pentru mărirea salariului tău de bugetar, pensiei tale (obţinută eventual printr-o şpagă) etc.

Iar dacă taxele nu se măresc, rămâne varianta să împrumuţi bani de afară, adică să îndatorezi ţara.

Iar dacă nici impozitele nu se măresc şi nici nu împrumuţi bani, mărirea pensiei tale şi a salariului tău de bugetar ţine o lună-două, după care urmează inflaţia galopantă, cea care aduce economia ţării şi nivelul de trai la valoarea reală, cea dictată de piaţă, nu cea trasă din condei de mafioţii din politică.

Hai Mafia TV (Antena 3, România TV, Realitatea TV etc.), încă nişte emisiuni cu punctul de pensie.

Cum să fie bine-n ţara asta plină ochi de analfabeţi (economici), care cred că banii pică din cer, iar „criminalii” ce guvernează România, într-un moment sau altul, „nu măresc, maică, pensiile”, „nu le pasă de popor”. Care „bobor”? Ăla care nu lucrează nicăieri legal, adică nu plăteşte nimic la stat, da’ vrea: ajutor social, alocaţii şi burse pentru copii, drumuri bune, spitale dotate etc.

12 august 2022

Astăzi, aproape toţi autorii masacrului de la Bucha (Ucraina) au fost trimişi în raiul ortodox rusesc, acolo unde este aşteptat şi şeful lor, criminalul psihopat Putin.

Vladimir Putin, masacru Bucha (Ucraina)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu