A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXII)

miercuri, decembrie 14, 2022 6:22
Posted in category Mass-media

Citat Capatos, Antena 1
31 iulie 2022

Ce „fraierii” au fost bunicii mei care au îngheţat în tranşee, pentru ca astăzi Dan Voiculescu să fie miliardar din bani furaţi de la poporul român.

Cum să ştie Cacatos, care prezintă numai funduleţe şi informaţii de rahat, în emisunea lui pentru rataţi şi retardaţi, că ţara înseamnă limbă, istorie, tradiţii, trecut, prezent şi viitor. Milioane de români au murit ca noi astăzi să avem o ţară şi o limbă. Evident, n-au murit pentru ca un fost securist comunist ca Dan Voiculescu (protejat de Klaus Iohannis, de regimul său ticălos) să fure banii Securităţii, făcuţi din truda românilor obişnuiţi, să-şi creeze cu aceşti bani un imperiu media, pe care să-l folosească împotriva României, a viitorului său prosper şi european.

Boicotaţi emisiunile trustului puşcăriaşului Dan Voiculescu!

31 iulie 2022

Dacă dictatorul criminal Nicolae Ceauşescu ar fi fost faraon şi ar fi fost înmormântat, conform obiceiului faraonesc, împreună cu caii şi cu lingăii, societatea de acum ar fi fost mult mai curată şi mai respirabilă.

Tudorel Urian: “Am citit declarațiile Președintelui României de pe ziare.com. Înfricoșătoare lipsa de realism și de viziune. Omul trăiește într-o ficțiune edulcorata și se autoconvinge ca aia este realitatea însăși. Toată lumea ii arata ca trăim în lumea infracțională, creata de PSD, din care nu s-a corectat nimic spre binele democratiei, iar domnia sa e convins că a transformat România într-un vis al democratiei, prin magia vorbelor sale. Iar ministrul justiției ne promite ca mai lasă PSD inca jumătate de an să-și facă de cap, iar apoi poate se apuca sa corecteze legile justiției, asa cum cere UE de anul trecut. Trist!”

Vasile Dancu, pupincuristul dictatorului Ceausescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu