A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXL)

sâmbătă, septembrie 17, 2022 12:40
Posted in category Mass-media

Pensii speciale5 iunie 2021

Noul Ev Mediu: o masă de iobagi (românii care muncesc) duce în cârcă boierimea roșie – cu pensii speciale -, nomenklatura fostului Partid Comunist şi urmaşii acestei nomenclaturi- cu pensii imense şi averi obţinute prin jefuirea avuţiei naţionale -, precum și foştii membri ai Securităţii comuniste – cu pensii umflate prin legi cu dedicaţie, date de PSD = ciuma roşie.

La toate acestea se adaugă un aparat poliţienesc supradimensionat – jandarmi fără număr, sute de generali de carton, paraziţi care sug din munca celor care trudesc din greu -, care-i păzeşte pe boierii roşii de furia poporului.

Şi mai mult: este finanţată tot din munca românilor obişnuiţi o Biserică lacomă, formată din sutanişti care au averi de milioane, zeci sau sute de milioane de euro, obţinuţi prin afaceri ilegale, desfăşurate la umbra corupţiei politicienilor roşii.

Noul Ev Mediu Întunecat: un român obişnuit munceşte pentru următorii paraziţi care huzeresc: un parlamentar roşu corupt, un fost nomenklaturist comunist cu pensie imensă, un fost ofiţer de Securitate cu pensie uriaşă (sau ajuns mare sculă prin regiile statului român) şi un popă (ortodox, catolic, protestant etc.) lacom, scutit de plata taxelor şi impozitelor, cu afaceri prospere şi cu o avere făcută prin corupţie şi jaf.

10 iunie 2021

Aia e, a uitat fereastra deschisă și a tras-o curentul spre exterior. Acum zboară pe cer necontrolat. Când va intra în spațiul aerian al aliatului Belarus, va fi recuperată cu un MIG. (kmkz.ro)

Amanta lui Putin

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu