A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXXIX)

joi, septembrie 15, 2022 20:19
Posted in category PeNaLii

Ludovic Orban
31 mai 2021

Ludovic Orban – omul mafiei PSD-iste!

Cu Orban în fruntea PNL, nu se va schimba nimic în România. Răul făcut de PSD = ciuma roşie, în perioada mafiotului Liviu Dragnea, nu va fi îndreptat, iar mafioţii din politică vor scăpa de puşcărie şi vor rămâne cu banii furaţi.

Mircea Marian: “Dacă aș fi obligat să aleg între Orban și Cîțu, mi-aș aminti de o întâmplare din aprilie 2019. Dragnea, la miting, într-o comună din Suceava. Și, când întreabă, în plină glorie, “Ce am făcut noi?”, un tânăr din mulțime a îndrăznit să-l sfideze și să strige: “Nimic!” S-a năpustit atunci asupra tânărului primarul comunei Moara, de la PSD. Un an mai târziu, acel primar era primit în PNL, candida pentru acest partid și câștiga.

Pentru mine, acel moment, când Orban a acceptat ca acel primar să intre în PNL, a fost prea mult.

Eu știu că oameni mai înțelepți decât mine îmi vor spune că sunt motive mult mai serioase să fii împotriva lui Orban, că sunt dezertări de la PSD mult mai toxice. Sau, dimpotrivă, că Orban are circumstanțe atenuante. Sau că Florin Cîțu a făcut altele, mai rele. Poate ar avea toți dreptatea lor. Asta e judecata mea, scara mea morală.

Fiindcă, de fapt, aici e vorba de acei anonimi fără putere care, într-o bună zi, dovedesc un curaj excepțional. Imensa majoritate l-a uitat. Nu vom ști niciodată cât de mult a contribuit acel tânăr la dezastrul PSD din mai 2019, la europarlamentare, sau cât de mult i-a inspirat pe alți protestatari.

Dar prezența acelui primar pesedist în PNL e o rușine și Orban trebuia să-i arate ușa.”

1 iunie 2021

Viorica Sasu: “Proiectele de legi pentru justiție sunt blocate la Orban și la Kelemen!”

Liberali, UE

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu