A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXVI)

vineri, august 26, 2022 15:35
Posted in category Mass-media

Anca Dragu20 aprilie 2021

Hai că ne-am lămurit şi cu USR-Plus. Să spui tu că un mafiot ca Adrian Năstase, ce a furat de-a rupt în România, ce a instaurat o adevărată dictatură, în care nu mişca nimeni, iar puţinii ziarişti care mişcau în front erau omorâţi (au dispărut câţiva ziarişti în acea perioadă), bătuţi, izolaţi, terorizaţi etc. a avut cel mai performant guvern mi se pare strigător la cer.

Înainte de a ajunge prima femeie preşedinte de Senat, şi ce femeie (hăăă, hăăă, hăăă), Anca Dragu a lucrat la E.ON România. Ştiţi ce salariu lunar avea? Ne spune Ziarul Financiar.

Anca Dragu, noul preşedinte al Senatului, a avut un venit de 55.400 de lei pe lună, adică 11.000 de euro pe lună când lucra ca director general adjunct la E.ON România.

Ei, de banii ăştia, îţi cumperi un Logan (maşina săracului) în fiecare lună şi-ţi mai rămâne nişte mărunţiş. Cu 554 de milioane de lei vechi pe lună (peste jumătate de miliard), te cam doare la păsărică de crimele economice şi nu numai ale mafiotului Năstase Adrian.

Foto (şi informaţie): Traian Crudu.

Anca Dragu: “Guvernul Năstase este cel mai performant guvern de până acum, pentru că ne-a netezit drumul spre instituțiile europene.” (hăăă, hăăăăă, hăăăăăă)

Traian Crudu: “Ce uită actualul președinte al Senatului este că la sfârșitul anilor ’90, România era mai aproape ca niciodată de prăpastie. Guvernul Radu Vasile a fost cel care a scos țara din abis și a pus-o pe linia de plutire. A nu se uita reabilitarea, lărgirea drumurilor naționale (pe care unii cred că le avem moștenire dinainte de ’89) sau privatizarea Dacia, care azi este principalul contribuabil și cea mai mare firmă din țară, făcute în timpul Guvernului Radu Vasile. Dacă o „privatiza” Năstase ajungea ca ARO. Adrian Năstase a fost profitorul, nu salvatorul României!”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu