A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXIV)

marți, august 23, 2022 13:48
Posted in category Mass-media

Aura Ion
4 aprilie 2021

Povestea medicul Radu Zamfir că Aura Ion a murit cu lacrimi îngheţate pe obraji.

În tot acest timp, premierul României, ucigaşul procurorului Cristian Panait, criminalul promovat în politică de puşcăriaşul Adrian Năstase, adică Puie Monta, Victor Viorel Ponta pentru procurorii care ar trebui să-l ancheteze, era la curve în Dubai.

Aura Ion a murit deoarece statul român este încă în Evul Mediu întunecat, în care “întunecaţii” din BOR fac legea, iar o parte însemnată a “boborului” pupă cadavre şi votează hoţi, corupţi şi mafioţi.

Aura Ion este încă o victimă inocentă a criminalilor din politică, cei care 31 de ani n-au făcut altceva decât să fure şi să transforme România într-o ţară bananieră, la cheremul baronilor locali şi la cheremul interlopilor.

Plagiatorul mitoman Puie Monta, pe atunci premierul României, nu a fost niciodată să depună o floare la mormântul Aurei Ion şi să-şi ceară iertare în numele statului român, pe care-l reprezenta în acea vreme, pentru moarte tinerei. Asemenea oameni sunt nişte criminali şi pedeapsa lor meritată nu poate veni decât în urma unei revoluţii. Precum Revoluţia Franceză începută în 1789. Cu mult sânge de ticăloşi şi criminali. Doar aşa ar fi spălate de ruşine umilinţele românilor, durerea şi lacrimile pricinuite de aceşti ticăloşi.

„Accidentul aviatic din Munții Apuseni (Zborul RFT111 al Școlii Superioare de Aviație Civilă) a fost un eveniment care a avut loc la 20 ianuarie 2014, când un avion YR-BNP de tip Britten-Norman BN-2A-27 Islander care executa o cursă umanitară, a executat o aterizare forțată într-o zonă împădurită din Munții Apuseni la o altitudine de circa 1600 m, lângă satul Petreasa din comuna Horea, situat la limita dintre județele Cluj și Alba. Avionul, pilotat de Adrian Iovan în calitate de comandant și Răzvan Petrescu în calitate de copilot, transporta la acel moment o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În acest accident au murit comandantul și studenta la medicină Aurelia Ion, iar copilotul și cei patru medici au fost răniți.” (Wikipedia)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu