A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXII)

duminică, august 21, 2022 18:33

PSD, legile justitiei25 martie 2021

Când vor schimba actualii guvernanţi tot răul făcut în Justiţie de PSD = ciuma roşie?

Oare cei din PNL + USR ştiu că există posibilitatea schimbării prin ordonanţe de urgenţă? De ce nu o fac?

Ludovic Orban este omul compromisului cu mafia PSD! Ministrul de Interne (membru PNL) este omul Mafiei! Orban cât a fost premier nu a modificat un micrometru din răul făcut de PSD justiţiei şi nu numai!

Cătălin Predoiu a fost omul Mafiei! Ţinut ministru cu acceptul lui Orban şi Iohannis!

PNL are o puternică ramură PSD-istă, o rămăşiţă a USLamismului criminal.

PNL până acum nu a îndreptat nimic din răul făcut României de caracatiţa PSD-istă!

Mircea Marian: “Deci, pentru cei care din ianuarie 2017 am fost in stradă pentru stat de drept și-n august 2018 a pus PSD-ul jandarmii pe noi, hai să facem un mic tur al ultimelor luni:

– dosarul 10 august 2018, violențele jandarmilor, închis. Prinde orbu, scoate-o ochii, autorii s-au pensionat sau au demisionat din funcțiile de conducere. Șefii din acea zi ai jandarmilor, ok, in functii de conducere. “Nu se poate, legea…“…De parcă legea nu poate fi schimbată.

– recuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție: mai rău ca sub PSD. Șefa ANAF, instituția care se ocupă de recuperări, e de pe vremea lui Dragnea, nimeni din coaliție nu e deranjat. Curg demnitarii noului guvern prin studiourile Antenei 3, unde sunt periați și frumos aranjați.

– nu există nici un proiect – nu vorbesc de adoptarea sa, deși nu era imposibil defel – prin care legislația anticorupție distrusă de PSD să fie reconstruită, pentru a reda DNA-ului instrumentele legale necesare.

– Nuca de pe colivă: superimunitate pentru magistrați. Nici Dragnea nu și-a permis magaria asta. Ni se serveste propaganda “Am desfiintat SIIJ“, dar acum e mai rău.

Vă rog să observați și faptul că, la ora actuală, nu există nici o sesizare la DNA a unui ministru PNL sau USRPLUS împotriva unui fost ministru PSD. Nici una, deși toți au la dispoziție audit sau departamente de control.

Astea sunt faptele.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu