Adrian Năstase în 1972: „Viitorul luminos al lumii va fi comunist”

sâmbătă, ianuarie 14, 2023 9:09

Vila lui Adrian NastaseAdrian Năstase (fost premier al României, cică democratică şi eliberată de comunism) în 1972: „Viitorul luminos al lumii va fi comunist

Teoria marxistă este interesată de sensul evoluţiei societăţii capitaliste şi de teoriile care o reflectă. Este evident că această societate s-a transformat în cei 3-400 de ani de existenţă, dar progresul uman împinge acest sistem inevitabil spre dispariţie.

Acest proces, care îi oferă încă resurse pentru prelungirea existenţei, reprezintă o acumulare care în viitor va determina o explozie a structurii sociale.”

(„Ideologii occidentale la porţile viitorului”, articol publicat în Tînărul leninist, revista de cultură social-politică pentru tineret a Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist, anul II, nr. 10 (22)/1972, paginile 12-14)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu