Mafiotul PSD-ist Adrian Năstase a primit de la Bechtel un comision de 80 de milioane de dolari

joi, decembrie 1, 2016 13:06

Ion Iliescu si Adrian NastaseAsta explică de ce contractul dintre statul român și firma Bechtel s-a pierdut în timpul celui mai cinstit guvern de hoți, guvernul Viorel Ponta. Un american de origine română, fost angajat al firmei Bechtel, susține că americanii i-au plătit mafiotului PSD-ist Năstase Adrian, pe atunci prim-ministru al României, în avans, un comision de 80 de milioane de dolari, cu doar câteva zile înainte de semnarea contractului. Același fost angajat Bechtel susține că există și o investigație a autorităților americane în acest caz, iar lichidarea acțiunilor Bechtel în România s-ar datora acestei investigații. Tot fostul angajat mai spune că fostul premier Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentanți ai companiei în SUA.

România a pierdut din cauza mafiotului PSD-ist Nastase Adrian peste 1 miliard de euro

Proiectul de construire a Autostrăzii Transilvania, pe traseul Braşov – Borş, a început în anul 2004, în baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde de euro acordat companiei americane Bechtel. Lucrările au fost întrerupte la jumătatea anului 2005, când noile autorităţi au început reanalizarea contractelor încheiate de guvernarea mafiotului PSD-ist Năstase Adrian. Pe 29 mai 2013 contractul dintre statul român și firma Bechtel a fost reziliat. Bechtel a finalizat doar 52 km de autostradă (Turda – Câmpia Turzii), din totalul de 415 km, și a încasat de la statul român 1,4 miliarde de euro. Aplicând regula de trei simplă, dacă pentru 415 km autostradă trebuia plătiți 2,2 miliarde euro, pentru 52 km de autostradă (ce reprezintă aproximativ o optime din 415) trebuia plătiți 2,2:8 = aproximativ 0,3 miliarde euro. Cu alte cuvinte, Bechtel a încasat de la statul român, adică de la noi toți, peste 1,1 miliarde euro fără să construiască nimic de acești bani, oferind doar un comision de 80 de milioane de dolari mafiotului PSD-ist Năstase Adrian. Iată de ce avem spitale cu viermi și drumuri de rahat. Nu-i așa că partidul de mafioți numit impropriu PSD merită votat?!

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

13 Responses to “Mafiotul PSD-ist Adrian Năstase a primit de la Bechtel un comision de 80 de milioane de dolari”

 1. Sahhhrot says:

  decembrie 2nd, 2016 at 13:54

  Credeti ca intamplator a gresit mafiotul de nastase directia pistolului?
  Stia dinainte regia pe care sa o urmeze pentru a iesi in final mai bine decat nu se poate.
  Cine sa-l traga la raspundere? Cine sa-l condamne si sa-i confiste averea furata?Oamenii lui care au ramas la putere? Niciodata !!!!
  Asa ca noi, romanii, ramanem cu buza umflata, saraci fara locuri de munca dar obligati sa platim taxe si impozite sa acoperim asemenea deficite!
  Cat mai taci popor roman? Cat mai stai in ignoranta popor roman?
  Doamne cat de rabdatori au devenit romanii si cat de liberi si de neatins sunt hotii de tara!!!

 2. „Logica” cretinilor de voteaza mafia PSD-ista | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 8th, 2016 at 19:41

  […] Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari […]

 3. Criminalii de la Colectiv au 44% intentii de vot | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 9th, 2016 at 15:14

  […] Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari […]

 4. PSD-istii, aceste curve virgine o data la 4 ani | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 11th, 2016 at 11:29

  […] PSD-iștii au dat o căruță de bani celor de la Bechtel, firmă care și-a luat banii si nu a construit mai nimic, ci Soros sau alții care vor să-i lase […]

 5. Penalii Ponta si Dragnea vor asigura presedintia Uniunii Europene din partea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 15th, 2016 at 18:27

  […] contează că Adrian Năstase a vândut Petrom-ul austriecilor în defavoarea statului român, dar mafiotul Năstase a luat o șpagă de 80 milioane de euro de la Bechtel, nu contează că PSD-ul este creația KGB-istului criminal Ilici Iliescu, ce trebuie judecat […]

 6. Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 30th, 2016 at 12:40

  […] Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari […]

 7. alex says:

  februarie 23rd, 2017 at 23:12

  Adrian Năstase a mai vândut pădurile prin OUG 71/2002 către Schweighofer și Ordonanța Guvernului nr. 43/2002 pentru modificarea Legii nr. 156/2000 privind protecția cetățenilor romani care lucrează în străinătate prin care i-a fraierit pe romani cu sute de milioane de euro. Deocamdată atâta știm. Trebuie sa facă pușcărie pe viata.

 8. Teofil Marita says:

  februarie 26th, 2017 at 20:20

  Daca valoarea contactului era platita in avans intr-o singura transa firmei Bechtel raspunzatoare 100% era firma pentru nerealizarea contractului ,dar nu acesta era interesul mafiotilor romani de a stoarce bani de la stat cum au facut cu toate contractele de dupa 1990 .

 9. Puscariasul Adrian Nastase credea, in anii 1990, ca Internetul nu are ce cauta in Romania | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 12th, 2019 at 14:28

  […] Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari […]

 10. Olga says:

  ianuarie 30th, 2019 at 13:11

  Tare as vrea sa iasa poporul acesta ADORMIT in strada suntem înconjurați, numai de hoti si ticăloși la putere! Sunt in guvern 2- 3 pers. Atat

 11. Ceauşesc…huuu, huuu, huuu | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 8th, 2019 at 18:14

  […] 1989, pentru “infracţiuni contra umanităţii”, iar prim-ministru era viitorul puşcăriaş Adrian Năstase, cel care a primit numai de la Bechtel o şpagă în valoare de 80 de milioane de do… – n.m.) l-au reţinut pe Ceauşescu cu o sintagmă care nu aminteşte cine ştie ce […]

 12. Jaf la rege | A șaptea dimensiune says:

  august 29th, 2019 at 13:59

  […] Mafiotul PSD-ist Nastase Adrian a primit de la Bechtel un comision de 80 milioane de dolari […]

 13. Dan says:

  aprilie 23rd, 2022 at 19:19

  In tara asta nimeni nu este tras la raspundere.De fapt cine sa i tragă la răspundere?Orice guvern instalat nu a fost tras la raspundere. Au facut ce au vrut cu banii nostri,ai contribuabililor

Adauga un comentariu