Anvelopex, anvelope all season pentru mașina ta

sâmbătă, februarie 8, 2014 16:46
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPeriodic anvelopele mașinii trebuie schimbate. Fie din cauza uzurii sau datorită adaptării la anotimp. Dar de unde putem achiziționa anvelope? Răspunsul cel mai bun este următorul: accesăm link-ul www.anvelopex.ro și ajungem la magazinul online unde găsim o diversitate de anvelope: pentru vară, iarnă, all season, tracțiune, direcție, trailer. Site-ul dispune de filtre de căutare, așa încât vom găsi cu ușurință tipul de anvelope de care avem nevoie. Anvelopele se pot căuta după: lățime, talon, diametru, anotimp, producător. Costul de transport este gratuit pe teritoriul României, la orice comandă de minim 4 bucăți. Plata anvelopelor comandate se poate face în numerar, la primirea produselor (sistem ramburs), prin transfer bancar, prin card Visa sau Mastercard. Și un citat sugestiv de pe site (click pe link-ul anterior):

„La AnvelopeX, veti obtine mai mult decat cauciucuri, iti oferim consultanta de specialitate, cel mai mic pret, satisfactie, garantare de servicii rapide si de cea mai inalta calitate. Suntem pasionati de sisteme de rulare pentru autoturisme, colaboram cu peste 44 de producatori de anvelope auto de vara , iarna si all season.”

Multe alte informații utile găsiți pe site, inclusiv imagini și descrieri ale produselor. Legat de acest subiect, am descoperit la link-ul https://earticole.com/anvelopex-romanii-cumpara-anvelope-ieftine.html câteva observații interesante privind piața de anvelope din România. Iată un scurt fragment (pentru a lectura întreg materialul click pe link-ul anterior).

„Anvelopele ieftine sunt un subiect extrem de controversat. Tara noastra este recunoscuta in Europa ca fiind piata in care ajung cele mai multe anvelope ieftine si ca aici se afla cel mai mare parc de autoturisme ce ruleaza cu anvelope ieftine. Acest fenomen este prezent la noi mai mult decat in oricare alta tara din Uniunea Europeana.
Reprezentantii companiei care administreaza site-ul de comert online anvelopex.ro , au declarat ca in ultimii 3 ani s-a observat o inversare a proportiilor in vanzarea de anvelope. Astfel, daca acum 3 ani 70 % din vanzarile companiei erau reprezentate de brand-uri premium, in 2013 aceasta proportie s-a inversat, marea majoritate a vanzarilor fiind efectuata pe brand-urile de buget, respectiv anvelopele chinezesti si europene.
Acest fapt se explica prin caderea pietei auto, avand in vedere ca in 2013 vanzarile de automobile noi s-au situat la nivelul din anul 1997, conform statisticilor oficiale, si pe de alta parte imbatranirea parcului auto prin cresterea inmatricularilor de masini second hand cu o vechime mai mare de 7 ani. Pe fondul crizei economice, cumparatorul roman nu mai pune pret pe siguranta si performanta, singurul factor care influenteaza decizia de cumparare devenind pretul cel mai scazut.
Anvelopex.ro estimeaza ca aceasta tendinta se va mentine si pe parcursul anului 2014 datorita situatiei economice din tara noastra, vanzarile de anvelope noi vor inregistra si in 2014 acelasi trend de scadere ca si in 2013.”

Așadar, dragii moșului, treceți în agenda personală anvelopex.ro dacă vreți să aveți anvelope de calitate la prețuri avantajoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu