Nepotismul de partid şi de stat la mafioţii din PSD

vineri, decembrie 3, 2021 7:52

PSD = ciuma rosie = cancerul RomanieiVi-l mai amintiţi pe Ioan Rus? Cel care spunea că femeile din România, care pleacă la muncă în altă ţară, sunt curve! Da, ăsta tot din PSD = ciuma roşie este. Ei bine, pentru Ioan Rus, femeile care distrug România sunt mult mai preţuite. Mai ales dacă sunt nepoatele sale. Un exemplu edificator din 2004.

Nepoata lui Rus distruge turismul cu binecuvântarea partidului (PSD – n.m.)

Partidul (PSD – n.m.) are un cirac bogat, Ioan Rus, care are o nepoată săracă cu duhul, Ioana Rus. Unchiul, telefonul, partidul şi Agathon au trimis-o pe Ioana la Londra, în stagiu la Biroul de Informaţii Turistice al României.

Cum acolo respira o altă stagiară, Maria Iordache, Agathon o elimină pe Maria, ca să-i facă loc Ioanei.

Singurele ei activităţi sunt imensa gaură lăsată în buget şi un enorm scandal în care îl atrage pe ambasadorul României la Londra, Dan Ghibernea, pe care Ioana îl acuză că a hărţuit-o sexual.

Exasperat, Agathon vrea să o mute la Varşovia, dar unchiul, telefonul şi partidul nu sunt de acord, că Ioana vrea la Bruxelles.

Ca să-i facă loc într-o locaţie deja ocupată, Agathon îl mută pe şeful biroului de la Bruxelles la Istanbul, iar pe cel de la Istanbul, Octavian Arsene, la Londra. Pentru că a preluat gaura bugetară a Ioanei cu zâmbetul pe buze, Octavian Arsene va fi recompensat de Agathon cu un post de director la Agenţia Naţională de Turism.

Ajunsă la Bruxelles, Ioana este preluată de ofiţerul de Interne Silaghi, de la Misiunea Permanentă a României (pe atunci, în 2004, România nu era membră UE – n.m.), care o învaţă o serie de trucuri miliţieneşti de tras chiulul şi de dat cu vastul în banul bugetar.

Speriat de păţania lui Ghibernea, Ion Jinga, ambasadorul României la Bruxelles, vorbeşte despre Ioana ca despre Ioana d’Arc. Care se visează pe cai uriaşi şi trage sfori pentru a fi angajată la ambasadă.

Unchiul, telefonul şi partidul (PSD – n.m.) o angajează pe 13 august 2004 la Misiunea Permanentă a României pe lângă UE. În locul ei, partidul o trimite pe Ileana Vlădoiu, care preia gaura bugetară cu zâmbetul pe buze.

Prima faptă bună pe care o comite este că Ioana se mută din garsoniera plătită de stat cu 300 de euro pe lună (ca să înţelegeţi ce înseamna 300 de euro în 2004, în România condusă de mafia PSD, trebuie reamintit că salariul lunar mediu în învăţământ era în acea perioadă de 200 de dolari americani, iar un 1 euro = (aproximativ) 1,75 dolari – n.m.) în apartamentul decartat de partid (PSD – n.m.) cu 870 de euroi pe lună.

A doua, că îşi duce veacul în discotecile Bruxelles-ului, iar a treia, că îşi parchează aiurea maşina, iar amenzile sunt plătite (erau plătite – n.m.) din banii mei şi-ai tăi, stimate cititor rămas cu gura perplexă de indignare. (“Academia Caţavencu”, nr. 664/2004)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu