Aparitia ISIS, rezultatul actiunilor a doi dictatori criminali: Vladimir Putin si Bashar al-Assad

duminică, iunie 11, 2017 17:38
Posted in category Mass-media

Despre islamSirianul de rând a fost aruncat în braţele ISIS de politica dementă a criminalului Bashar al-Assad

Atunci când vine vorba de ISIS, toată lumea se arată îngrozită de crimele groaznice ale acestei grupări islamice radicale. Puţini ştiu însă cum s-a ajuns la asemenea crime. Haideţi să vedem paşii parcurşi de criminalul dement Bashar al-Assad (cel care a refuzat să părăsească puterea, preferând să arunce ţara într-un război civil care a transformat Siria într-o ruină), ajutat de KGB-istul criminal Vladimir Putin, în apariţia ISIS.

  1. Prin 2011 – 2012, încep revoluţiile democratice în ţările musulmane. Siria nu este ocolită de astfel de revolte. Pentru înăbuşirea acestor mişcări de protest, dictatorul marxist Bashar al-Assad foloseşte arme chimice împotriva populaţiei civile. Imaginile au făcut înconjurul lumii şi au arătat adevărata faţă a dictatorului sirian.
  2. Consiliul de Securitate al ONU solicită intervenţia militară în Siria pentru a-l opri pe criminal, dar se opune Rusia, imperiul răului, guvernată de acest scelerat numit Vladimir Putin, care îşi lasă poporul să trăiască în cea mai cruntă mizerie, alocând fonduri imense pentru armată. Atunci dacă se intervenea în Siria, ISIS nu mai era astăzi.
  3. Începe războiul civil în Siria. Regimului ateu de la Damasc i se opun grupuri de musulmani religioşi, furioşi mai ales pe brutalitatea şi cruzimea trupelor guvernamentale siriene. Dintre aceste grupări religioase, se distanţează rapid ISIS, adică adepţii unui islamism radical. Sirienii simpli au trei opţiuni: să adere la ISIS, să rămână fideli regimului criminal Bashar al-Assad sau să emigreze în Europa, constituind grupurile masive de refugiaţi, despre care s-a discutat atât în ultimii ani.
  4. ISIS şi celelalte grupări ale opoziţiei siriene ar fi câştigat războiul civil din Siria dacă, în sprijinul dictatorului Bashar al-Assad, nu ar fi intervenit Rusia lui Putin. De altfel, pe toată durata conflictului, ruşii au sprijinit cu arme, la un moment dat chiar şi cu trupe, regimul criminal Bashar al-Assad.
  5. Cei care se îngrozesc la ideea că ISIS comite asasinate (decapitări, crucificări etc.) să nu uite că s-a ajuns aici pentru că doi dictatori sadici, Putin şi Bashar al-Assad, au refuzat să accepte că există şi grupări siriene de opoziţie, că există şi o altă Sirie, în afara celei marxiste şi rusificată.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu