Pupincuriştii lui Mahomed, violatori și criminali

luni, septembrie 21, 2015 17:35
Posted in category Mass-media

IslamistiMotto: Prefer să mor în picioare decât să trăiesc în genunchi. (Stephane Charbonnier, alias Charb, directorul Charlie Hebdo, asasinat în 2015 de pupincuriștii lui Mahomed, dornici să guste din cele 100 de fecioare, în Paradisul musulman)

Nu-i iubesc pe francezi, în mod deosebit. Fie și numai pentru faptul că românii erau pentru unii francezi mereu “țigani”. Și nu era deloc un compliment. Dar echipa revistei Charlie Hebdo merită respectul nostru. Chiar dacă nu suntem de acord întotdeauna cu ei. Au trăit în picioare și au murit în genunchi. Spre deosebire de pupincuriștii lui Mahomed ce trăiesc mereu în genunchi, dar mor în picioare, cu gândul la fecioare. Sau cine știe ce se scurtcircuitează prin mintea acestor criminali.

Cei care sunteti de acord cu invazia musulmana din Europa pregătiți-vă să le găsiti pe fetele voastre (fiice, nepoate, surori etc.) violate. Pupincuriștii lui Mahomed au un principiu simplu: “Orice fată care fumează, folosește fard sau poartă îmbrăcăminte atractivă este o curvă”.

Violată că nu purta batic

La Tribunalul Suprem din provincia New South Wales, in decembrie 2005, un turist pakistanez violator a declarat ca victimele sale n-au dreptul sa spuna nu, pentru ca acestea “nu purtau batic.

„Femeile care nu poartă batic cer să fie violate” (un pupincurist-șef al criminalului pedofil Mahomed)

La Copenhaga, invatatul si muftiul islamic Shahid Mehdi a starnit rumoare – ca si omologul sau din Australia, – cand a declarat ca femeile care nu poarta batic “cer sa fie violate”.

”După ce ești violată, tot tu ești vinovată, iar pentru a fi absolvită de vină trebuie să te porți cuviincios.” (șeicul lu’ Pește)

Adică după ce pupincuristul lui Mahomed o violează, vinovată este tot femeia, iar aceasta trebuie să se poarte cuviincios (probabil, să-l satisfacă total pe violatorul musulman, eventual cu un oral, ceva). În 2004 ziarul londonez Telegraph relata cum, aflat temporar in Marea Britanie, seicul egiptean Yusaf al-Qaradawi pretindea ca femeile victime trebuiau pedepsite daca erau imbracate indecent atunci cand au fost violate. “Pentru a fi absolvita de vina, o femeie violata trebuie sa se fi purtat cuviincios”, a adaugat el.

Islamistii din ISIS (tot musulmani și ei, nu?) au „inventat” o nouă metodă de a ucide oameni nevinovați: îi pun în genunchi pe explozibil și îi aruncă în aer.

Nu-i asa că merită primiți în România. Da, stiu textul, refugiații nu sunt (toți) teroriști. Așa-i, nu toți, doar câțiva. Suficienți să-i convingă rapid si pe ceilalți.

Copii creștini decapitați de pupincuristii lui Mahomed

În acest timp, aproape toți parlamentarii români (mai putin membrii UDMR, 2 la numar) au votat că sunt de acord ca România să primeasca refugiați. Unire-n cuget și în muget, nu alta. PSD-istii, liberali, Monica Macovei și toata “floarea cea vestită” a politicii românești se șterg la fund cu viitorul acestei țări.

NU ȚiGANIZĂRII ȘI ISLAMIZĂRII ROMÂNIEI

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Pupincuriştii lui Mahomed, violatori și criminali”

 1. Tiganizare + islamizare = disparitia Romaniei autentice | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 27th, 2015 at 16:49

  […] Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali […]

 2. Desi a acceptat 7000, Romania nu are capacitatea sa primeasca refugiati musulmani | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 2nd, 2015 at 12:25

  […] Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali […]

 3. Japonezii nu vor picior de musulman la ei in tara | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 20:35

  […] Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali […]

 4. Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 22:09

  […] Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali […]

 5. PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 22:26

  […] Pupincuristii lui Mahomed, violatori și criminali […]

Adauga un comentariu