Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop

joi, octombrie 15, 2015 18:31
Posted in category Mass-media

Pactul Molotov-RibbentropUcigasul de ziaristi si oponenti, dictatorul ce ordonă zilnic masacre in toată lumea, Vladimir Ilici Putin, a ajuns să fie aplaudat în toată Europa și SUA. Angela Merkel stie de ce.

A invadat Ucraina și a ucis oameni nevinovați. Astăzi este Salvatorul Europei. A dat ordin să fie ucisi toti ziaristii care-l critică, iar oponentii lui sunt împușcați în plină stradă la Moscova (ați mai auzit ceva despre asasinii lui Boris Nemțov, un rus în fața căruia te închinai văzându-i farmecul și inteligenta, împușcat în plină stradă din ordinul acestui Hitler al secolului XXI?). Astăzi el duce lupta cea bună cu cei de la ISIS, care sunt mici copii atunci când vine vorba de crime și asasinate, in comparatie cu tatucul Putin.

Cum dezbini UE? Simplu: finanțezi milioane de refugiați să le vină europenilor pe cap.

Rusia este cea care a finanțat exodul masiv al musulmanilor spre UE. Se întrebau mulți, pe bună dreptate, de ce nu se duc în țările musulmane bogate. Simplu si aici: cei care-i finanțează stiu exact unde vor să ajungă. Banii rușilor islamizează Europa. Nu-l mai lingeți în fund pe acest Hitler în variantă rusească.

Germania lui Merkel se înțelege perfect cu Rusia lui Putin, ca odinioară Germania lui Hitler cu Rusia lui Stalin

Singura țară ce câștigă din acest exod masiv de musulmani este Germania. Aveau nevoie de fortă de muncă. De aceea, Germania lui Merkel este parte a planului rusesc de islamizare a Europei. Iar în acest plan diabolic sunt băgate cu forța țările mai puțin importante, precum România. Noi nu putem decât să alegem între două rele: fie acceptăm refugiații aduși de ruși în Europa, și primiți de nemți, fie refuzăm și putem avea mari probleme.

Germania încă este tratată ca o țară învinsă. Și dorește revanșa. Rusia îi oferă această șansă

Puțini știu că și azi Germania unită are restricții în domeniul militar. Armata sa nu are voie să depășească un anumit număr, iar Germania nu iubește Franța sau SUA la nebunie. Cine era bot în bot prin 1939: Hitler și Stalin. Azi e cam la fel: Merkel este udă când îl vede pe masculul alfa Putin, de aceea o doare-n cot de America ce a pompat sute de miliarde de dolari în refacerea Germaniei.

De ce sunt preferați musulmanii și nu românii? Românii, unii, fiind țiganizați fură, musulmanii nu.

Oricât nu i-am iubi pe musulmani, trebuie să recunoaștem că aceștia nu fură. Că au, la nivel de individ, o altă cultură a muncii. Iar Germania nu vrea “cocalari” care să-i creeze probleme, ci preferă musulmani, chiar dacă aceștia au alte înclinații criminale, pe care Germania speră să le țină sub control.

Cine poate opri derularea pactului Rusia-Germania? Doar SUA. Dar Obama este prea moale sau prea dezinteresat pentru a face așa ceva.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop”

  1. Pentru “democratii” Europei, crimele musulmanilor nu inseamna nimic? | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 12th, 2016 at 7:26

    […] Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop […]

  2. PSD, PNL, aceeasi mizerie in privinta islamizarii Romaniei | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 13th, 2016 at 22:23

    […] Islamizarea Europei, varianta 2015 a tratatului Molotov-Ribbentrop […]

Adauga un comentariu