In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama

duminică, ianuarie 17, 2016 19:15
Posted in category Mass-media

Islamisti ucigasiUn islamist și-a executat propria mamă în piata publică

Un militant al ISIS, în vârstă de 20 de ani, și-a executat public mama, pentru că a încercat să-l convingă să părăsească gruparea teroristă, informează Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Mama jihadistului, o poștăriță de 40 de ani, a străbătut cei 50 de kilometri care despart Tabaqa, unde locuia de Raqqa, fief-ul ISIS, pentru a-și implora fiul să plece cu ea, exprimându-și temerile că acesta ar putea fi ucis în bombardamentele americanilor.

Tânărul, care a făcut parte succesiv din Armata Siriană Liberă, pe care Occidentul o consideră mai moderată, apoi din Frontul Al-Nosra (aripa siriană a Al-Qaida), pentru a ajunge în final în ISIS, și-a informat imediat superiorii, care au arestat-o pe femeie. Miercuri, pe 7 ianuarie, fiul și-a executat mama cu un glonț în cap în fața a sute de persoane strânse într-o piață din Raqqa, în fața Poștei. (Sursa)

La islamiști, pedofilia face parte din normalitatea vieții

Cum reacționează libanezii când văd pe stradă o fetiță de 12 ani măritată cu un bărbat de 60 de ani: “Este a ta? Felicitări!”

Pentru a condamna casatoriile in care sunt implicate copile, asociatia KAFA din Liban a pus la cale in public o nunta intre o fetita de 12 ani si un barbat de peste 60 de ani. Barbatul si „mireasa lui” au fost protagonistii unei sedinte foto in public. Majoritatea trecatorilor l-au felicitat pe mire pentru casatorie, insa au fost si voci care l-au intrebat unde sunt parintii fetei si daca nunta este legala.

Nuntile in care sunt implicate copile sunt din ce in ce mai dese mai ales in cazul refugiatilor sirieni din Liban.. In Liban varsta consimtamantului este stabilita de tribunalele religioase. Fetele de 14 ani se pot marita si fara acordul parintilor, ba chiar in unele cazuri tribunalele au acordat permis de casatorie si pentru copilele de doar 9 ani.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama”

 1. Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 19th, 2016 at 22:11

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 2. Un exemplu de urmat: Angola interzice islamul | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 28th, 2016 at 19:14

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 3. Criminalii Statului Islamic pun copiii sa isi ucida parintii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 22nd, 2016 at 21:00

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 4. Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica | A șaptea dimensiune says:

  martie 4th, 2016 at 16:09

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 5. Domnule terorist islamic sinucigas, rebut social arogant, ai murit degeaba, ai trait degeaba | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 25th, 2016 at 15:47

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 6. Franta guvernata de socialisti, o cocina islamisto-infractionala | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 15:24

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

 7. Aparitia ISIS, rezultatul actiunilor a doi dictatori criminali: Vladimir Putin si Bashar al-Assad | A șaptea dimensiune says:

  mai 10th, 2019 at 16:03

  […] In numele lui Mahomed, un islamist si-a ucis mama […]

Adauga un comentariu