autolux.ro, dacă vrei accesorii auto pentru mașina ta

miercuri, decembrie 10, 2014 9:20
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, dragii mei, este prezentat, pe scurt, un magazin online unde găsiți cam tot ce mișcă în domeniul auto. Am ales domeniul accesoriilor auto, dar pe site găsiți multe alte produse și este imposibil să nu găsiți ceea ce căutați. Din gama diversă de accesorii auto, putem alege, de exemplu, husă auto scaun cu încălzire (vedeți link-ul de pe imaginea de mai jos). Are și termostat ce previne supraîncălzirea. Este ușor de montat, fixându-se cu chingi elastice. Se conectează cu un cablu lung de 1,30 metri, iar comutatorul are trei trepte: OFF/HI/LOW. Extrem de utilă în diminețile reci. Livrarea produselor comandate se poate face prin Poșta Română, în orice localitate din țară, sau prin curier rapid. Produsele pot fi ridicate și de la sediul firmei. Mai mult, pot fi livrate și în Europa, tot prin poștă sau curier.

Sau puteți comanda, de exemplu, un set covorașe auto pentru Dacia Logan/Duster, format din 5 piese (vedeți legătura de pe imaginea de ami jos). Covorașele sunt special concepute pentru acest model auto, se spală ușor, fără miros, calitate superioară, antialunecare în partea de jos. Plata produselor comandate se poate face la primirea produselor (metoda ramburs), în avans (prin virament bancar sau ordin de plată) și prin PayPal. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe unul din link-uri).

Pe lângă accesorii auto, puteți comanda la acest magazin online produse din alte categorii precum: tuning auto, electrice auto, sisteme audio video, consumabile auto, piese auto, produse garaj service, motociclete, jetski, biciclete, ATV Quad, scutere, snowmobile. De exemplu, găsiți pe site o diversitate de modele de camere video auto, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Mi-a atras atenția Camera auto dedicată școlilor de șoferi, dublă cu GPS X3000, pe care o găsiți la legătura de pe imaginea de mai jos. Dispune și de un senzor de gravitație, pentru ca imaginea să fie stabilă și clară în timpul conducerii autoturismului. Surprinde imagini și sunete atât din exteriorul autoturismului, cât și din interior. La acest model de cameră se atașează un card microSD de minim 8 GB, pe care sunt stocate înregistrările. Ulterior puteți vizualiza înregistrările pe orice PC care dispune de cititor de carduri. Alimentarea se face la bricheta mașinii, dar puteți alege și alimentarea la beteria proprie a camerei, în cazul imposibilității de a conecta camera la o sursă de curent. Foarte utilă această cameră în cazul unor evenimente neplăcute.

Așadar, dragii moșului, mașinile voastre pot avea dotări de calitate, dacă folosiți pontul din acest material.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu