Bucureştiul anului 2004, văzut de un ziarist român (II)

sâmbătă, mai 27, 2023 6:17
Posted in category Mass-media

PSD = grup infractional organizat = Mafia

Prostituate ca noaptea

Ziua de luni se termină la noi marţi dimineaţă, pe la ora 4. Vă voi povesti ce am văzut eu, lunea trecută (într-o zi de luni din decembrie 2004 – n.m.), pe drumul de la redacţie spe casă (casa mea). Întât, doi rockeraşi de liceu, luaţi la ture de doi poliţişti. Se întocmeau deja procese-verbale. La vreo 50 de metri mai încolo, două coarde penale care se gudurau libere la orice maşină ce trecea pe lângă ele. După încă 100 de metri (cel mult), vreo cinci poliţişti care se odihneau pe trotuar. La o aruncătură de băţ după ei, trei proxeneţi în exerciţiul funcţiunii. Deja începusem să calculez: oare mai mine în casă peste cine dau?

Troleibuzul 90-60-90

Sâmbătă (într-o sâmbătă din decembrie 2004 – n.m.), pe zi, de data asta în drumul spre redacţie, cu treleibuzul. Urcă patru fete cam de liceu. Gălăgie, discuţii, zgomot de pungi de cartofi (chips, adică). Evident, dim maşină nu putea lipsi nelipsitul bătrân indignat. „Mda… parcă-s la mă-sa acasă… Tineretul de azi…” Se tot foia pe scaun, enervat că nu-l aprobă nimeni. Deodată, linişte. Ei, şi-n liniştea aia, una dintre fete n-are ce face şi dezvăluie: „Ştiţi că m-am măsurat? Am 95 la fund, 65 la mijloc şi 91 la piept…”. Stupoare, indignare, preinfarct, comentarii… Până la urmă, nu făcea mai bine fata aceea dacă mergea pe jos? Scăpa şi de moraliştii din RATB, şi de câţiva centimetri de pe coapse. Şi poate o vedea şi vreun fotbalist.

Moş Crăciun cu supape dalbe

Ei bine, mă plimbam şi eu printr-un mega-market şi ce văd: Moş Crăciuni şi oameni de zăpadă gonflabili. Şi nu orice Moşi Crăciuni gonflabili, ci unii mai mari decât Akebono sau Ghiţă Mureşan, de 2,45 metri înălţime. Nu am putut să-mi reţin gândurile păcătoase referitoare la ce ar face o femeie sau un bărbat cu un Moş Crăciun gonflabil. Din păcate, nu am reuşit să-l dezbrac, dar părerea mea e că un Moş Crăciun gonflabil e genul care oferă femeilor cadouri gonflabile cu vibraţii. Însă dacă e adevărată povestea cu piticii care fac ei cadourile moşului, mă îndoiesc că femeile vor fi satisfăcute pe deplin.

Onan Barbarul

Vreau să vă spun că duminică seara (într-o duminică din decembrie 2004 – n.m.), aproape noaptea, iar l-am văzut pe onanistul ăla care activează lângă blocul meu. Am scris de el săptămâna trecută (vedeţi episodul anterior – n.m.). Văd că îi place în natură, pe frig, nu vrea deloc să intre la cald. I-o fi spus cineva că e mai mişto să nu se implice afectiv în relaţiile lui, adică să fie rece cu femeile. („Academia Caţavencu”, nr. 678/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu