Bucureştiul ţiganizat în anii 2003-2004

marți, iulie 28, 2020 8:26
Posted in category Mass-media

Opriti tiganizarea RomanieiDeviza PSD = Ciuma roşie = Mafia: Liberté, egalité, infracţionalité, adică Libertate şi egalitate în infracţionalitate, PSD-ul fiind o frăţie a infractorilor, ce cuprinde (încă) minoritatea ţigănească în întregimea ei, dar şi românaşi ţiganizaţi.

Primarii PSD nu strâng gunoaiele muzicale (articol din 2004)

“Duşamaniiiiii-mi poartă picăăăă, că n-au valoareaaaa meaaaa!!!!” etc., etc., etc. Dar una e să citeşti şi alta e să auzi noaptea acest vers inteligent, urlat din ditamai boxele mari cât un bulibaşă cu burtă, în floarea vârstei. Iar tu să stai într-un bloc alături, cu bebeluşul întoctrinat cu manele încă de pe când era în burtica nevestei şi care urlă nu se ştie din ce cauză. Ori că e rocker şi protestează, ori că e manelist şi ar vrea să coboare, să vadă fetele cum dau din buric.

Noapte de noapte, anul trecut (2003 – n.m.), în zona terasei Rustic din parcul IOR, locatarii blocurilor din jur aşa şi-au petrecut timpul (la guvernare fiind partidul ţiganilor hoţi, infractori şi consumatori de manele, acest jeg de muzică, dacă poate fi numită “muzică” maneaua imbecilă cu ritmuri furate de la turci, arabi etc. şi cu versuri cretine care nu respectă norme elementare de vorbire în limba română, adică PSD = Ciuma roşie, n.m.). De ajunseseră, Doamne iartă-i, să se întrebe ce-i cu hipercorectitudinea din al doilea vers, pentru că mai normal era “că n-are valoarea mea”.

Dai în perversiuni lingvistice din astea după ce miliarde de decibeli cu manele ţi-au scuturat varul de pe pereţi (fiind o ţară unică de căcat, Românica nu impozitează averile uriaşe ale ţiganilor manelişti, ale ţiganilor în general, dar confiscă urzicele vândute la marginea drumului de către o batrână româncă, deoarece n-are certificat de provenienţă a mărfii; statul român este un stat mafiot, populat majoritar de dobitoci inculţi, ţiganizaţi şi imbecili, consumatori de manele ţigăneşti – n.m.).

Muzica vine din nişte boxe cât un stat de om şi este produsă, variabil, ori de formaţia de manelişti a terasei, ori de sidiurile şi casetele cu manele ale patronului (repet, în 2003 la Cotroceni era semiţiganul Ion Iliescu – vedeţi aici -, iar la Palatul Victoria era un alt personaj cu origini ţigăneşti, Adrian Năstase – vedeţi aici).

Terasa a apărut în 1996 (adică tot în guvernarea PSD = Ciuma roşie = Mafia, n.m.) şi de atunci nu a mai plecat, ci s-a şi extins ilegal pe spaţiul public, de unde au trebuit să plece, în schimb, copacii.

După atâţia ani de zile, îşi pun problema să se care şi locatarii din blocul de peste drum, de care vorbeam mai înainte. Într-o ţară civilizată (Românica nu-i civilizată nici în procent de 20% – n.m.), presiunea opiniei publice ar putea determina închiderea unei terase cu manele.

Locatarii ăştia chiar au încercat să facă din România o astfel de ţară şi s-au plâns în nenumărate rânduri la autorităţi. Autorităţile, sub forma primarului PSD al sectorului 3 din Bucureşti, Eugen Pleşca, au venit prompt de mai multe ori în inspecţie şi au luat prânzul la Rustic, lucru pe care sutele de băbuţe ale zonei sper să îl ţină minte ca să ştie pe cine să nu voteze.

Eu, da, am atins, iată, şi o problemă sensibilă: alegerile locale. Ca să vedeţi tărăşenie, pentru că e perioada electorală şi Pleşca are nevoie de linişte, în ultima vreme maneliştii au lăsat-o mai moale, dar nu se pot abţine să se oprească abia pe la 12 noaptea, când în sfârşit bebeluşii pot să doarmă, iar băieţii ca mine să viseze la arme şi trandafiri. Adică la Guns’N’Roses, ce credeaţi voi?! (“Academia Caţavencu”, nr. 651/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu