Ciobanul infractor si agramat Becali se viseaza Presedintele Romaniei

marți, octombrie 27, 2009 15:19
Posted in category PeNaLii

George BecaliDe la cizmarul din Scorniceşti, la ciobanul din Pipera. Un alt blestem al românilor. George Becali, unul din cei 20% dintre români care au dosare penale. Se vrea preşedinte, în condiţiile în care stâlceşte limba română. De la “pretinii” ultimului dictator comunist, la ce iese din gura lui Becali, pare a fi drumul tribal al unei Românii pretins europene.

Becali s-a îmbogăţit încălcând legile ţării în care se vrea preşedinte. Este o calamitate pentru spaţiul public românesc. Dezinteresul pentru învăţătură al copiilor din România se datorează şi acestui analfabet, pentru care doar banii contează.

În orice ţară cu o justiţie normală, acest individ era după gratii. Încalcă norme elementare ale creştinismului, de la înjurături “creştine” la lauda de sine.

Cum ar proceda acest individ cu România, pe partea economică, aflăm din înregistrarea de mai jos.

Gigi Becali conduce Mafia retrocedarilor ilegale de terenuri si imobile. Personal si prin interpusi, Gigi Becali a cumparat, la preturi modice, drepturile litigioase de la sute de persoane, realizand castiguri de ordinul sutelor de milioane de euro.

Dincolo de acest aspect, redactia ziarului nostru a intrat in posesia mai multor documente, din care rezulta si cum unii membri ai actualului Consiliu de Administratie al SC ARCOM SA s-au implicat in achizitionarea unor actiuni, care apoi au ajuns in mana lui Gigi Becali si a acolitului sau, infractorul Stefan Radulescu.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu