Klaus Iohannis privit mai de aproape

vineri, octombrie 23, 2009 17:59
Posted in category PeNaLii

Klaus IohannisSibiu – capitala culturala europeana a anului 2007, alaturi de Luxembourg Ville. Ceva ce parea atunci de bun augur pentru imaginea Romaniei. Si chiar asa a fost, un lucru demn de luat in considerare de turistii straini, dar si de catre deleatorii autohtonismului turistic.

S-a vorbit atunci foarte mult, poate prea mult despre contributia incomensurabila a primarului Klaus Iohannis, membru al FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din Romania). Ce a fost omis insa, e insusi faptul ca Sibiul era oricum un oras fain (sic!), cu un centru istoric bine conservat, un oras in jurul caruia puteai gasi oaze de relaxare precum Dumbrava, Astra etc. Pana sa devina primar al municipiului, Johannis a fost profesor si ulterior inspector scolar judetean.

Ceea ce am aflat de curand m-a uimit, stiindu-l pe acest Clovn Iohannis drept un om integru, care niciodata nu a fost implicat in scandaluri. Ei bine, pe vremea cand era inspector, se pare ca domnul in speta a avut stranse legaturi cu mafia traficului de carne vie. Un reportaj al postului teritorial Antena 1, realizat atunci si iesit de curand la iveala, ofera mai multe detalii in acest sens.

Iata dragi romani, de parca nu era de ajuns ca recenta dragoste pesedisto – penelista afiseaza ipocrizie si demagogie, ne-am fi oropsit si cu un potential premier, nu chiar atat de nepatat dupa cum se stia. TV Antena 1 Sibiu prezinta in 2000 o ancheta cu privire la acuzatia de trafic de copii facuta de Johannis si sotia sa la inceputul anilor 90 pentru o familie din Canada.

Si ca sa fiu in ton cu acest subiect, afirm despre Lucian Croitoru, premierul desemnat astazi de presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, faptul ca nu e nimic a i se reprosa din punct de vedere al trecutului sau, e un om clar integru, pregatit, profesionist, bun cunoscator al fenomenului FMI si nu in ultimul rand indeplineste dezideratul partidelor – sa nu aiba conexiuni politice, sa nu fie membrul vreunei formatiuni politice, un tehnocrat! Exact asa cum doreau de altfel! Ce mai vreti acum retardatilor din PSD si PNL? Sa ne ingropati de vii?

Preluare din „SATIRIKON” (blogul unui român)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Klaus Iohannis privit mai de aproape”

  1. Ciobanul infractor si agramat Becali se viseaza Presedintele Romaniei | A șaptea dimensiune says:

    martie 12th, 2016 at 15:00

    […] Klaus Iohannis privit mai de aproape […]

Adauga un comentariu