Cartea, cadoul care nu se demodeaza

joi, decembrie 22, 2016 16:05
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniChiar daca in momentul de fata cartea se regaseste din ce in ce mai rar pe lista de cadouri acest lucru nu inseamna ca nimeni nu mai citeste ci doar ca ne lasam condusi de moda aflata in momentul de fata. Boom-ul pe care tehnologia la inregistrat in ultima perioada face ca noi sa ne gandim din ce in ce mai des la diferite dispozitive inteligente atunci cand vrem sa facem un cadou, indiferent ca este cadoul de Craciun ori cel aniversar. Avand in vedere ca vietile multora dintre noi sunt afectate de catre aceste dispozitive inteligente, este normal intr-o oarecare masura sa ne gandim ca oferirea unui dispozitiv inteligent reprezinta una din cele mai bune idei de cadou. Acest lucru nu inseamna ca ideile de cadou care erau utilizate inainte de boom-ul tehnologic nu mai sunt utile, ba dimpotriva. Cartea reprezinta din punctul meu de vedere una dintre cele mai inspirate idei de cadou, indiferent ca sunt carti motivationale,carti istorice ori carti romanesti. Pentru a va impulsiona si pe voi sa faceti astfel de cadouri iata care sunt din punctul meu de vedere motivele pentru care eu cred ca a oferi o carte drept cadou reprezinta una din cele mai bune idei de cadou.

  • Lecturarea cartilor reprezinta cea mai buna metoda prin care o persoana isi poate imbogati vocabularul, indiferent ca este vorba despre un vocabular de specialitate ori nu.
  • Cunoasterea istoriei unei tari ori a culturii tarii reprezinta un alt motiv pentru care eu consider ca oferirea drept cadou a unei carti reprezinta o idee de cadou foarte utila.
  • Chiar daca in momentul de fata exista foarte multe metode de relaxare, cea cu ajutorul cartii reprezinta una dintre cele mai bune metode de relaxare. De ce? Pentru ca aceasta metoda de relaxare imbina utilul cu placutul, lucru care nu poate fi spus de prea multe alte metode de relaxare.

Avand in vedere avantajele oferite de catre citirea unei carti recomand nu doar oferirea unei carti drept cadou ci si achizitionarea acestora pentru uzul personal nu doar pentru a fi oferite drept cadou, chiar daca societatea in care traim nu ne indeamna prea des la acest lucru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu